Ana Vintur ponovo voli: Srce čelične lejdi otopio je on! (foto)

Ana Vintur ponovo voli: Srce čelične lejdi otopio je on! (foto)

16/10/2021

0

Dečko Ane Vintur dobro je poznat ljubiteljima romantičnih komedija

Da li je ovo “love actually”? Otkako se prošle godine razvela od drugog supruga, teksaskog biznismena Šelbija Brajana, prva dama američkog magazina “Vogue” pod stalnom je prismotrom paparaca koji pokušavaju da saznaju da li se u njenom životu pojavila nova ljubav.

 

Ko je otopio srce “čelične lejdi” Ane Vintur? Slavni britanski glumac Bil Najhi odavno je “sumnjivo lice”, a njihov nedavni susret u restoranu “Pierluigi”, ni manje ni više nego u večnom Rimu, mogao bi da bude dokaz da su postali više od prijatelja.

Pročitajte: Napustila je školu, postala novinar i želela uvek više - Kako je Ana Vintur sagradila imperiju

Profimedia

 

Naime, zvezda filma “Love Actually” i urednica “modne Biblije” godinama se intenzivno druže. Idu zajedno na modne revije, premijere, predstave... Ali, da zajedno putuju po romantičnim evropskim destinacijama – to do sada nije zabeleženo. Bil je u rimski restoran stigao sa crvenim ružama (“that's amore”).

Pročitajte: Ana Vintur zaustavila saobraćaj na Menhetnu (foto)

Profimedia

 

Večera za dvoje, nežni pogledi, kupidoni koji samo što ne lete oko stola... Pao je i zagrljaj, a potom su otišli u nepoznatom pravcu. Na licu uvek stroge Ane Vintur videli smo čak i osmeh. A to već dosta govori, zar ne?

Pročitajte: Saveti Ane Vintur - Kako da se obučete za intervju ako želite da dobijete posao

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Najnovije vesti