Mensur odlazi u zaborav: Ksenija Knežević prepustila se poljupcima ovog muškarca (foto)

Mensur odlazi u zaborav: Ksenija Knežević prepustila se poljupcima ovog muškarca (foto)

Autor: | 12/10/2021

0

Ksenija Knežević i Pavle Mensur - raskid

Nedavno je poput bombe odjeknula vest da je popularna uraganka u vezi sa glumcem Pavlom Mensurom, kao i da je okončala dugogodišnju vezu sa prethodnim dečkom. No, niko nije slutio da će priča dobiti sledeći epilog.

Kako prenosi "Telegraf", Ksenija Knežević i Pavle Mensur više nisu u vezi, te se pevačica vratila svojoj prethodnoj ljubavi, dečku Nikoli.

U prilog tome ide i fotografija koju je uragankin momak postavio na društvene mreže, na kojoj su i te kako prisni, te je on ljubi u obraz.

Instagram

 

Ksenija Knežević i Pavle Mensur - raskid je vratio staroj ljubavi

- Vezu su okončali u miru, a pevačica se nosila mišlju da će neko vreme biti sama i posvetiti se radu na sebi i karijeri. Međutim, onda kada se najmanje nadala, njeno srce osvojio je tri godine mlađi glumac Pavle Mensur - rekao je izvor za pomenuti medij.

- Izgleda da ova romansa nije dugo trajala, te je rešila da se vrati Nikoli sa kojim je bila godinama unazad. Shvatila je da treba toj velikoj ljubavi da da još jednu šansu - dodao je obavešten izvor.

Pročitajte: Zgodan i lep - Ovo je bivši dečko Ksenije Knežević, njega je ostavila zbog glumca Pavla Mensura (foto)

ATA Images / Luka Šarac

 

Inače, Ksenija i Nikola poznaju se ceo život, a o njemu i potencijalnom braku sa njim pevačica je govorila sa uzbuđenjem.

- Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga - govorila je svojevremeno Ksenija o Nikoli, prenosi pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još