Zgodan i lep: Ovo je bivši dečko Ksenije Knežević, njega je ostavila zbog glumca Pavla Mensura (foto)

Zgodan i lep: Ovo je bivši dečko Ksenije Knežević, njega je ostavila zbog glumca Pavla Mensura (foto)

Autor: | 15/09/2021

0

Bivši dečko Ksenije Knežević je on 

Sin Srne Lango i Irfana Mesnura Pavle uplovio je u novu emotivnu vezu, ekskluzivno saznaje Story. Glumica Ivana Zečević postala je prošlost, a njegova nova devojka sada je pevačica grupe Hurricane Ksenija Knežević

Pročitajte: Ostavio je zbog pevačice - Raskinuli Pavle Mensur i Ivana Zečević, nova devojka mu je ona! (foto)

ATA Images 

 

Bivši dečko Ksenije Knežević oduvek je bio njena podrška 

Iako je najavljivala brak i spremala se za najsvečaniji čin u svom životu, Ksenija je odlučila da stavi tačnu na petogodišnju vezu sa Nikolom, koga poznaje gotovo celog svog života. 

- Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga - govorila je svojevremeno Ksenija za medije, sigurna u svoj odnos sa Nikolom.

Pročitajte: Od javnosti ga krije godinama - Ovo je sada već bivši dečko Ksenije Knežević

Instagram printscreen

 

Razlog njihovom raskidu, kako saznaje magazin Story, bio je što su se emotivni partneri u poslednje vreme udaljili. Kseniji takva veza više nije odgovarala, njenoj energiji trebala je ona strast i zaljubljenost, kao sa početka. Vezu su okončali u miru, a pevačica se nosila mišlju da će neko vreme biti sama i posvetiti se radu na sebi i karijeri. Međutim, onda kada se najmanje nadala, njeno srce osvojio je tri godine mlađi glumac Pavle Mensur.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti