Drama bivše modelsice: Nevena Stamenković smeštena u bolnicu za psihijatrijske bolesti

Drama bivše modelsice: Nevena Stamenković smeštena u bolnicu za psihijatrijske bolesti

Autor: | 12/10/2021

0

Bivša članica grupe „Models“ i rođena sestra Ivane Stamenković Sindi Nevena Stamenković-Adžemović sinoć je, prema pisanju domaćih medija, doživela pravi horor. 

Kako je preneo „Kurir“, Nevena je u pratnji policije smeštena u bolnicu za psihijatrijske bolesti. Prema neproverenim informacijama, bila je pod dejstvom nedozvoljenih supstanci. Ona je doživela nervno rastrojstvo, zbog čega je njena majka pozvala Hitnu pomoć, koja je zvala policiju za asistenciju.

Pročitajte: Dečko Ivane Stamenković je strogo čuvana tajna, a evo i zbog čega!

Njen bivši suprug Srđan Adžemović uhapšen je pre sedam godina na Zvezdari zbog nelegalnog posedovanja oružja, što je Neveni tada teško palo.

‒ Ne bih da komentarišem bilo šta što je vezano za moj privatni život, na tu temu više ne želim da pričam ‒ rekla je neposredno posle njegovog hapšenja. Poznato je da mu se vraćala i posle razvoda, da bi naposletku stavili tačku na ljubav.

‒ Trenutno živim od finansijske pomoći svog oca, jer od alimentacije koju dobijam od bivšeg muža teško da bih mogla da živim. Moj tata izdržava i mene i Ivanu (sestru Sindi). Toliko sam se dobro udala i razvela, da mi nije oca, ne znam šta bih radila ‒ pričala je 2018. godine Nevena za domaće medije.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti