Luka Raco: Ne bežim od braka, priželjkujem ga

Luka Raco: Ne bežim od braka, priželjkujem ga

Autor: | 17/02/2020

0

Luka Raco ne krije da priželjkuje da stane na ludi kamen, ali i otkriva da li je nakada bio u vezi sa devojkom koja se bavi javnim poslom 

Jedan od najpopularnijih mladih glumaca domaće scene, Luka Raco (28), važi za velikog zavodnika.

Iako su ga devojke posebno volele u seriji "Sinđelići", Luka se ovih dana dokazuje u jednoj mnogo ozbiljnijoj ulozi u seriji "Igra sudbine". On tumači arogantnog i razmaženog Aleksu Kanačkog, koji je odrastao u bogataškoj porodici i celog života je dobijao sve što je poželeo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luka Raco (@luka_raco) дана 25. Јан 2020. у 2:47 PST

- Poslednjih sedam godine sam igrao srednjoškolca, momka mojih godina. Interesantno je da igram nekog ko je potpuno drugačiji od mene privatno. To je bekstvo iz zone komfora i imam priliku da se igram i da tog lika predstavim onako kako ga ja doživljavam - da su ti arogantni, umišljeni i mladi momci koji su okoreli biznismeni i teški materijalisti - kaže Luka u intervjuu za "Blic".

Raco važi za jednog od najpoželjnjih mladih glumaca na našoj sceni, a mnoge zanima da li mu je za oko zapala neka devojka iz javnog posla.

- Do sada nijedna. Nikada nisam bio sa devojkom iz javnog posla. Uvek sam malo bežao od toga. Mislim da je to prevelik sudar svetova. Možda grešim. Možda će me moje emocije ispraviti u narednih nekoliko godina. Ali je zasad tako - kaže Luka.

Luka Raco - Najteže je naći osobu za brak 

Kao i kod većine roditelja i Lukini mama i tata jedva čekaju da on stane na ludi kamen i zasnuje svoju porodicu.

Luka Raco: Odlaskom u Jerusalim ispunio sam jednu od najvećih životnih želja

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luka Raco (@luka_raco) дана 28. Нов 2019. у 12:32 PST

Glumac priznaje da njegova porodica ima očekivanja i nadanja da će se on veoma brzo naći u uloti tate, a oni u ulozi bake i deke.

- Zezam se sa mojim roditeljima, jer su išla pitanja kada završiš osnovnu koju ćeš srednju, pa fakultet. Pa kada to završiš kada ćeš master. I onda sam pričao sa tatom, po završetku mastera, pošto mu je to bilo krucijalno, šta ćeš da me pitaš sledeće. Počeo je sa brakom, decom. Ne bežim od toga. Voleo bih da mi se to desi, ali mi je najbitnije naći osobu za to. A to je najteže - rekao je Luka i dodao:

- Moji roditelji imaju po 60 godina, dugo su u braku. I dalje se švrćkaju po gradu i svako veče se drže za ruke i provode vreme zajedno. To bih i ja jednog dana voleo da postignem. Takođe gledam brakove mlađih ljudi i vidim da drugačije funkcionišu i u nekim momentima mi deluje kao da su isforsirani. Tipa, greškom je neko zatrudneo i onda se automatski stupa u brak. Bitno je da ti želiš sa tom osobom, da to nije pritisak, društva, roditelja ili situacije. Ne bih stupio u brak zbog pritiska okoline ili zato što mi je neko rekao imaš 30 godina i vreme ti je da se ženiš.

hellomagazin.rs ATA Images, Instagram
Tagovi: luka raco