Od nemaštine do kavijara i šampanjca: Život ćerke Dina Merlina mnogima je motivacija da hrabro idu napred

Od nemaštine do kavijara i šampanjca: Život ćerke Dina Merlina mnogima je motivacija da hrabro idu napred

Autor: | 15/09/2021

0

Dino Merlin - ćerka Naida pevačev je veliki ponos

Iako važi za jednog od najpopularnijih i najpriznatijih muzičara u regionu, za čije koncerte se uvek traži karta više, o privatnom životu Dina Merlina ne zna se mnogo.

Budući da je duže od trideset godina u skladnom braku sa suprugom Amelom, u koju se zaljubio na prvi pogled, u vreme dok nije ni slutio u kom pravcu će njegova karijera krenuti, Dino Merlin smatra da o toj strani života nema potrebe previše pričati.

Pročitajte: Obrazovana i smerna - Ovo je ćerka Dina Merlina za koju je pevač neizmerno vezan (FOTO)

Sever Zolak

 

Nerado govori i o sinu i ćerki, poštujući njihovu želju da se ne eksponiraju u javnosti. Ipak, kao svaki roditelj, ne trudi se da sakrije da je beskrajno ponosan na to u kakve ljude su stasali njegov sin Hamza i ćerka Naida.

Naida Dervišhalidović posvećena je informatičkim naukama i ima internacionalnu karijeru, a završila je postdiplomske studije na „Oksfordu“. S druge strane, sin Hamza školovao se u Berlinu, a zatim je u Istanbulu nastavio studije za menadžment i političke nauke.

Pročitajte: Dino Merlin postao deda - Dečak dobio simbolično ime

Printscreen

 

‒ Naida je rođena kada sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve, od nemaštine do, metaforički rečeno, „kavijara i šampanjca“. Navikla je na skroman život, pa je njen odgovor na moje pitanje šta da joj donesem iz Pariza ili Njuroka uvek bio: „Tata, hvala, imam sve. Samo se što pre vrati kući“ ‒ ispričao je Dino jednom prilikom.

Istovremeno, priznao je da je sin drugačiji.

‒ Kad se Hamzo rodio, više nismo imali egzistencijalnih problema i navikao je da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina. (smeh)

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin