Nije joj ispuštao ruku na premijeri filma „Skok“: Nataša Kovačević blistala u društvu markantnog momka (foto)

Nije joj ispuštao ruku na premijeri filma „Skok“: Nataša Kovačević blistala u društvu markantnog momka (foto)

Autor: | 09/09/2021

0

Dečko Nataše Kovačević enigma za javnost

Sedmog septembra navršilo se osam godina od saobraćajne nesreće koja je prekinula košarkašku karijeru Nataše Kovačević. Tada je imala 19 godina i sportski stručnjaci su joj predviđali blistavu budućnost. Sinoć, dve godine kasnije, odražana je premijera dokumentarnog filma “Skok”, u kome je prikazana njena dramatična priča, koja mnogima može da bude podstrek da ne klonu duhom, čak i kad im se učini da su sve nade potonule. 

Pročitajte: Nataša Kovačević - Prihvatila sam sebe takvu kakva jesam, proteza je sastavni deo mene

ATA Images

 

„Hvala svima koji su došli na premijeru filma 'Skok'. Nadam se da ste uživali, a film od danas možete da pogledate u svim bioskopima u Srbiji. Javljajte vaše utiske“, napisala je hrabra i sjajna Nataša Kovačević na profilu na „Instagramu“, a osim o snažnom i nikad viđenom filmskom ostvarenju, svi su pričali o markantnom muškarcu, koji je Natašu pratio u stopu.

Pročitajte: Nataša Kovačević posetila mesto na kom je izgubila nogu, a onda se ovim rečima obratila Dei Đurđević

ATA Images

 

Od trenutka kada su se pojavili na crvenom tepihu novinari i fotografi ih nisu ostavljali na miru. Da li je to dečko Nataše Kovačević, svi se pitaju... 

Naime, pre tri godine Nataša je zaključila da u Beogradu ima mnogo lepih mladića, ali da bi trebalo naći nekog normalnog, kao i da veruje da je iza nekog ugla čeka onaj pravi. Na pitanje da li ju je neko sačekao, Nataša je za HELLO! priznala:

‒ Bože, šta sam sve govorila... (smeh) Nikada nisam volela da pričam o privatnom životu, a u fokus sam stavljala ono za šta sam mislila da drugim ljudima može da bude motivacija. Kad je o emotivnom životu reč, jedino mogu da kažem da sam srećna žena.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin