Drugari čak 23 godine, a u ljubavi 15: Bojana Stefanović konačno pokazala supruga (foto)

Drugari čak 23 godine, a u ljubavi 15: Bojana Stefanović konačno pokazala supruga (foto)

Autor: | 10/09/2021

0

Suprug Bojane Stefanović po profesiji je reditelj 

Glumica Bojana Stefanović poznata je po tome što strogo razdvaja privatni od profesionalnog života, pa skoro da ne pamtimo kada je poslednji put pred očima javnosti prelistavala album sa porodičnim slikama. Ovog puta napravila je izuzetak iz posebnog razloga.

„23 godine drugari, 15 godina ljubavi“, napisala je Bojana uz obilje fotografija na kojima je sa suprugom Istokom Tornjanskim, koji je po profesiji reditelj.

Pročitajte: Suprug Bojane Stefanović za nju je uvek tu - Podržava me u svemu

‒ Mi smo, pre nego što smo započeli emotivnu vezu, niz godina bili bliski prijatelji. Za to vreme odlično smo se upoznali, a u jednom trenutku samo smo se prepoznali. Pomislila sam „kako je moguće da je ikad neko drugi postojao“. Nekako mi je bila najprirodnija stvar na svetu da smo nas dvoje par ‒ ispričala je Bojana u intervjuu za HELLO!, odgovarajući na pitanje kada je shvatila da je Istok njena srodna duša.

Instagram

 

Suprug Bojane Stefanović njena je najveća ljubav

Bojana i Istok imaju ćerku Višnju i sina Matiju, a o tome kako su izabrali imena za decu glumica kaže:

‒ Volim „voćkasta“ imena. Jedna od mojih kuma, Jovana, pre mene dobila je ćerkicu, a kada me je pitala koje ime predlažem, rekla sam Dunja ili Višnja. Pošto je ona izabrala Dunja, meni je ostalo Višnja. Matija je, pre nego što se rodio, bio Rastko. Kada sam ga videla, zaključila sam da ne liči na Rastka. (smeh)

Pročitajte: Jelisaveta nije jedina glumica u ljubavnoj biografiji Vuka Kostića - U studentskim danima voleo je nju 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još