Možete li da pogodite čija je ovo ćerka, rođena je iz avanture za jednu noć (foto)

Možete li da pogodite čija je ovo ćerka, rođena je iz avanture za jednu noć (foto)

Autor: | 31/08/2021

0

Ana Emarkova ćerka je poznatih roditelja, nekadašnjeg tenisera Borisa Bekera i manekenke Angele Emarkove. Ima 21 godinu, bavi se modelingom i u srećnoj je vezi. Njeni mama i tata nikada nisu bili u braku, čak ni u vezi. Poznata je priča da je Ana neplanirani rezultat Bekerove avanture za jednu noć koja se dogodila davne 1999. godine.

Prema Borisovim rečima, sve se dogodilo na stepeništu luksuznog restorana „Nobu“, a isprva bezazlena avantura koštala je proslavljenog tenisera razvoda od tadašnje supruge Barbare.

Pročitajte: Boris Beker nije hteo da je prizna, ali već po rođenju bilo je jasno da je on otac!

Profimedia

 

U autobiografiji koju je objavio 2015. godine Boris Beker je otvoreno pisao:

„Bio sam postiđen i veoma tužan zbog toga kako se to dogodilo, i zbog načina na koji je to razbilo moju porodicu. Anina majka i ja morali smo da nastavimo da budemo roditelji bez ikakvog međusobnog odnosa na koji bismo se mogli osloniti.“

Pročitajte: Drama u domu Borisa Bekera - Zbog porodičnih problema intervenisala policija

Profimedia

 

Potom je dodao:

„Sada sam u dobrim odnosima sa njom i njenom majkom i sve više ličimo na porodicu. Ne viđam se sa Anom koliko bih želeo, ali njena majka i ja radimo na tome da izgradimo što normalnije odnose, što nije bilo lako s obzirom na naše loše početke.“

Boris Beker ima četvoro dece. U braku sa Barbarom dobio je sinove Nou i Elijasa, iz vanbračne zajednice ćerku Anu, dok iz poslednjeg braka sa Lili Beker, od koje se razveo 2018, ima jedanaestogodišnjeg sina Amadeusa.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još