Za sve je kriva ona: Brak Buraka Ozdživita i Fahrije Evdžen pred pucanjem? (foto)

Za sve je kriva ona: Brak Buraka Ozdživita i Fahrije Evdžen pred pucanjem? (foto)

Autor: | 24/05/2021

0

Burak Ozdživit prevario suprugu, po ko zna koji put prenose nemilosrdni turski mediji

Od trenutka kada su se u junu 2017. venčali na romantičnoj ceremoniji pored Bosfora, turski mediji ne prestaju da razvode Buraka Ozdživita i Fahrije Evdžen. Javnost se zabavljala raznim informacijama iz njihovog života, koje oni nikada nisu ni potvrdili ni demantovali.

Pročitajte: Sin Buraka Ozdživita i Fahrije Evdžen ima samo dve godine i već je snimio prvu reklamu (foto)

Bračnu idilu prvo su, navodno, prekinuli Burakovi zdravstveni problemi. Pričalo se da je zbog povrede koju je zadobio na snimanju, neuspeha poslednjeg filma i izgaranja na poslu pao u tešku depresiju, pa je potražio pomoć psihologa. Da sve bude komplikovanije, njegov otac završio je u bolnici zbog problema sa srcem. Mediji su tih dana pisali da glumac nimalo ne liči na sebe, a epiteti kojima su ga opisivali ‒ iscrpljen, prazan, bezvoljan ‒ potpuno su bacili u senku karakteristike koje su ga uvrstile među najpoželjnije muškarce u ovom delu sveta.

Pročitajte: Vreme je za predah - Bali-beg uživa u porodičnom odmoru sa suprugom i sinom

Zbog svega što ga je snašlo Burak Ozdživit povukao se iz javnosti. Ali, kada je saznao da će postati otac, odlučio je da uzme život u svoje ruke i uhvati se u koštac sa nevoljama. Fotografije koje poslednjih godina objavljuje na društvenim mrežama dokaz su da je ponovo zadovoljan i ispunjen, a sada je tu i sin Karan koji mu je, nesumnjivo, potpuno preokrenuo svet.

Ako je verovati turskim tabloidima, pred Burakom i Fahrije je novi bračni izazov, i to najveći. Zgodni glumac, navodno se, na snimanju trilera „Masha’s Mushroom“ zbližio sa devet godina starijom koleginicom Tarom Rid, koja u filmu tumači glavnu ulogu.

Pozivajući se na izvore sa seta, mediji sa Bosfora tvrde da između dvoje glumaca postoji jaka „hemija“, kao i da su uhvaćeni na delu dok razmenjuju nežnosti u garderobi.

‒ Završilo se snimanje, pa sam otišla da pokupim svoje stvari. Zatekla sam ih kako se ljube – otkrila je članica ekipe koja je insistirala na anonimnosti.

Pročitajte: Burak Ozdživit prevario suprugu - Posle godinu dana otkriveno ko je famozna crnka sa kojom je uslikan glumac

Profimedia

 

Tara Rid svojevremeno je bila velika holivudska zvezda, koju smo često mogli da vidimo u društvu Paris Hilton i Kim Kardašijan. Od vremena kada je glumila u hit-filmu „Američka pita“ drastično se promenila, baš kao i njen život. Naime, posle liposukcije, čiji je ishod umalo bio fatalan, nikada se u potpunosti nije oporavila.

Pročitajte: Fahrije u teškoj depresiji - Burak sam brine o sinu

Profimedia

 

Burak i Fahrije se, očekivano, ne oglašavaju, a njihovi obožavaoci veruju da je posredi još jedna izmišljena priča. A i ko bi prevario onakvu lepoticu kao što je Fahrije.

„Pogledajte Taru i pogledajte Fahrije i sve će vam biti jasno“, samo je jedan od komentara fanova.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti