Parče raja na Fruškoj gori: Zavirite u prelepu vikendicu Jelene Bačić Alimpić u kojoj nastaju njene knjige (foto)

Parče raja na Fruškoj gori: Zavirite u prelepu vikendicu Jelene Bačić Alimpić u kojoj nastaju njene knjige (foto)

Autor: | 25/08/2021

1

Vikendica Jelene Bačić Alimpić je pravi raj na zemlji 

Jelena Bačić-Alimpić, nekadašnja novinarka i televizijska voditeljka, godinama se nalazi u samom vrhu liste najčitanijih srpskih pisaca. Imajući u vidu da s prvim danima leta u knjižare stigne njen novi roman, jasno je da joj ideje ne nedostaju, a otkrila je i idealno mesto za rad.

Njena „kancelarija pod otvorenim nebom“ nalazi se na Fruškoj gori, gde je pre tri godine pronašla, kaže, svoje „parče mira i raja“.

Pročitajte: Komfor i toplina - Jelena Bačić Alimpić otvorila vrata renoviranog doma u Novom Sadu (foto)

Vikendica Jelene Bačić Alimpić smeštena je u prelepoj prirodi 

U vikendici okruženoj zelenilom i cvećem, koje Jelena neguje s puno ljubavi, nastali su neki od njenih najpoznatijih naslova: „Kofer iz Berlina“, „Nisam kriva“, „Neki drugi život“...

„Moje parče neba“, poručuje poetično književnica uz fotografije na kojima se vide idilični kadrovi divno uređene bašte, ligenštula koji mame na odmor, simpatičnih kućnih ljubimaca raspoloženih za igru...

Pročitajte: Pravi gospodin i poštovani sudija! Ovo je muž Jelene Bačić Alimpić sa kojim je 27 godina u braku

Govoreći o mestu gde pronalazi mir i inspiraciju za nove romane, Jelena ističe da su vrata uvek otvorena za familiju i prijatelje, ali i da je u kućici na Fruškoj gori pronašla spokoj za kojim je dugo čeznula.

‒ Naravno, još otplaćujem vikendicu, ali je neprocenjivo kad noću ne čuješ ništa osim šuma vetra i kada te ujutru bude ptice.

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti