Glamur, visoka moda i skupa garderoba na crvenom tepihu, a onda su se pojavili Gordan i Zorana Kičić

Glamur, visoka moda i skupa garderoba na crvenom tepihu, a onda su se pojavili Gordan i Zorana Kičić

Autor: | 25/08/2021

1

Gordan i Zorana Kičić - par kome mnogi zavide

Gde god da se pojave Gordan Kičić i njegova supruga Zorana privuku pažnju kako usklađenim urbanim stajlingom, tako i odmerenim ponašanjem, ljubaznom komunikacijom i bliskošću koja se može prepoznati na prvi pogled.

Iza Gordana i Zorane Kičić je 14 godina braka, u kome su dobili ćerke Sofiju i Leu, i čini se da su jedan od retkih parova iz javnog života čiju savršenu životnu rutinu ništa ne može da poremeti.

Pročitajte: Čestitamo - Gordan i Zorana Kičić imaju prelep povod za slavlje (foto)

Boško Karanović

 

Kada smo u jednom od intervjua za HELLO! zamolili Gordana da nam kaže šta bi njegova supruga odgovorila na pitanje – kako izgleda deliti život sa glumcem, odgovorio nam je.

‒ Ništa, zato što ne daje intervjue. Šalu na stranu, oboje se trudimo da sačuvamo privatnost. Ne objavljujemo fotografije ćerki, ako jednog dana požele da se bave nekom javnom profesijom, odluka će biti na njima. Nema razloga da budu u medijima samo zato što sam ja glumac.

Kao „čovek iz branše“ Gordan nije želeo da propusti priliku da među prvima pogleda ostvarenje svojih kolega, film „Nečista krv“, a iz bioskopske sale izašao je pun pozitivnih utisaka.

Boško Karanović

 

 

Komentari (1)

Loading
Nataša 19:37 25.08.2021
Odgovori

Divan je Kile. Pred premijeru je ljubazno pristao da se slika sa mojom ćerkicom, koja ga obožava (kao i mi, odrasli). Hvala mu🙂

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još