Drugi čovek: I Viktor Živojinović poklekao pred novim trendom (foto)

Drugi čovek: I Viktor Živojinović poklekao pred novim trendom (foto)

Autor: | 17/08/2021

0

Izgled Viktora Živojinovića iznenadio

Mlađi sin Lepe Brene poslednjih dana bio je u žiži javnosti zbog navodnog raskida sa dugogodišnjom devojkom Sandrom Miljaković. Iako se niko od njih dvoje povodnom ovih medijskih napisa nije oglašavao, izvor blizak paru potvrdio je da je u njihovoj ljubavi sve kako treba.

- Nedavno su Viktor i Sandra boravili u Dubaiju sa društvom, a posle nekoliko dana pridružila im se i Brena. I dok su mnogi komentarisali kako njoj nije mesto među klincima i na žurkama na jahti, Brena se nije obazirala. Njoj očigledno prija mlado društvo ili, pak, ne želi mnogo da se odvaja od sina, pa njega i snajku prati u stopu - otkrio je izvor za „Alo!“.

Pročitajte: Konačno poznato zbog čega su Viktor i Sandra bili na rubu raskida - Za sve je kriva ona

Boško Karanović

 

Naime, Sandri smeta činjenica da Viktor vrlo malo vremena provodi bez mame. Iako sa sa Brenom lepo slaže, Sandra je poželela više vremena sa svojim partnerom.

Upravo to buduća svekrva priuštila joj je posle pomirenja.

Izgled Viktora Živojinovića preko noći se promenio 

Kako su sada svi ljubavni problemi izglađeni, i nastupila je mirna faza, sin Lepe Brene odlučio je da unese novine u svoj imidž, pa je, po ugledu na brata Filipa, promenio boju kose.

„Zašto da ne“, napisao je zadovoljno Viktor pored najnovije fotografije i napravio pravi bum.

Pročitajte: Izgled Viktora Živojinovića svi komentarišu - Dobijam komplimente od kad sam smršao 50 kilograma

Instagram

 

Mišljenja fanova su podeljena, jednima se izgled Viktora Živojinovića baš sviđa, dok drugi smatraju da mu plava kosa ne stoji, te da je preterao. Šta vi kažete?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin