Nekad voditelj i maneken, a sad ambasador, profesor, suprug i otac: Ovako danas živi Ivan Bauer

Nekad voditelj i maneken, a sad ambasador, profesor, suprug i otac: Ovako danas živi Ivan Bauer

Autor: | 12/08/2021

1

„Izvanredni i opunomoćeni ambasador Republike Srbije u Kraljevini Maroko, Ivan Bauer, predao je kopije akreditivnih pisama ministru spoljnih poslova, afričke saradnje i dijaspore Kraljevine Maroko Naseru Buriti“, može se pročitati na „Instagramu“ Ivana Bauera uz fotografiju koja ilustruje taj svečani čin.

To je, rekli bi mnogi, logičan sled u političkoj karijeri Ivana Bauera, pogotovo ako se ima u vidu da je poslednjih godina bio poslanik u Skupštini Srbije.

Luka Šarac

 

Iako ga mnogi vezuju za televizijske kvizove, a oni nešto stariji pamte i njegove „izlete“ u svet manekenstva, činjenica je da je za njega to bio samo vid zabave. Među prvima je vodio „Slagalicu“, koja je startovala početkom devedesetih kao „Muzička slagalica“. Kasnije smo ga gledali u još nekoliko sličnih formata, među kojima se izdvaja „Sam protiv svih“.

Pročitajte: Ivan Bauer - Uz suprugu i sina počeo sam da živim život kakav sam uvek priželjkivao

Oni koji lično poznaju Ivana kažu da bi iz svakog kviza, da je želeo da se takmiči, izašao kao pobednik. Znanje, a pre svega formalno obrazovanje, mu ne nedostaju. Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, magistrirao i doktorirao na ekonomiji. Napisao je nekoliko stručnih knjiga, a neko vreme bavio se i profesurom.

Osim toga, govori engleski, italijanski i španski, što će mu svakako biti plus u diplomatskoj misiji koja mu predstoji.

Luka Šarac

 

Na pitanje kako izgleda njegov život otkako se u 46. godini oženio i dobio sina Petra, u razgovoru za HELLO! okrio je:

‒ Sve se dešavalo relativno brzo, u roku od godinu dana: početak veze sa Ljubicom, njena trudnoća, venčanje. Moj život preko noći se istumbao, ali na najbolji mogući način sve je došlo na svoje mesto. Uz suprugu i sina počeo sam da živim život kakav sam uvek priželjkivao.

Luka Šarac

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti