Srpske veze Kejt Hadson: Za Beograd je ne vezuje samo snimanje novog filma, već i on

Srpske veze Kejt Hadson: Za Beograd je ne vezuje samo snimanje novog filma, već i on

Autor: | 09/08/2021

0

Kejt Hadson u Beogradu snima novi film...

Ako ove tople letnje dane provodite u Beogradu, imate dobru priliku da se nasred neke ulice u centru sudarite sa Kejt Hadson. Posle kratkog odmora na grčkom ostrvu Paros, holivudska glumica pridružila se Danijelu Krejgu u glavnom gradu Srbije, gde snimaju nastavak hit filma „Nož u leđa“.

Nije došla sama. Društvo joj prave muž Deni Fudžikava i deca: sinovi Bingam i Rajder i dvoipogodišnja Rani Rouz.

Pročitajte: Kejt Hadson u Beogradu - Otkrivamo koliko ostaje u prestonici i šta će raditi (Foto)

Getty Images

 

Ćerka legendarne Goldi Hon još jedan je dokaz da su najveće zvezde oduvek bile najpristupačniji ljudi. Šeta se gradom u laganim odevnim kombinacijama i ni po čemu se ne razlikuje od ostatka sveta. Rado se slika sa fanovima, posećuje poznate restorane, zaviruje u butike, a u jednoj prodavnici organske hrane već je postala stalna mušterija. Jednom rečju, Kejt Hason u Beogradu uživa, posebno u činjenici da je paparaci ne vrebaju iza svakog ćoška, pa može da se opusti i mirno izađe iz hotela.

Masanori Jošida/Alo!

 

Ležeran pristup životu i ljudima nasledila je od mame. Podsetimo, u julu 2013. obe su rado prihvatile poziv Novaka Đokovića i filantropa Milutina Getsbija i pojavile se na humanitarnoj gala večeri u Londonu, kada je teniski as prikupljao sredstva za decu u Srbiji. Bila je to, zapravo, humanitarna aukcija, gde ste, između ostalog, mogli da „kupite“ i krstarenje sa dve slavne glumice na najlepšoj jahti 2010. godine. Sećamo se i da su u nekom trenutku večeri sa Novakom zaigrale tenis. Kejt se čak izula i pokazala kakav forhend ima.

Getty Images

Pročitajte: Kapa dole - Kejt Hadson u petoj deceniji šeta kupaći sezone (foto)

Getty Images

 

Novakova fondacija tada je najavila početak nove saradnje i uvođenje „MindUP“ programa „Hon fondacije“ u škole u našoj zemlji. Komentarišući partnerstvo, Kejt je istakla da je veoma ponosna na projekat i da je pravo zadovoljstvo biti deo tako važnog događaja.

Getty Images

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin