A pevanje?! Anastasija Ražnatović na novom početku, u ovaj posao uložila ogroman novac (foto)

A pevanje?! Anastasija Ražnatović na novom početku, u ovaj posao uložila ogroman novac (foto)

Autor: | 05/08/2021

1

Posao Anastasije Ražnatović od sada je i ovo 

Anastasija Ražnatović vredno radi na svojoj muzičkoj karijeri, ali poslednjih dana zaintrigirala je javnost najnovijim informacijama. Da li će Cecina ćerka nastaviti muzičku karijeru ili će joj srce još luđe zaigrati u novom poslovnom poduhvatu, ostaje da pokaže vreme. 

‒ Dragi moji, radujem se što se bliži trenutak kada ću vam predstaviti proizvode koji kriju tajnu prirode i nege kože i kose. Magični sastojak sa Mediterana koji smo dodali u svaki proizvod svojim mirisom odvešće vas u letnje noći dok uživate u nezi vašeg lica, tela i kose. Ovaj projekat predstavlja nešto posebno za mene, a još posebnije su naše kapljice zlata koje su koristili grčki bogovi lepote i mladosti. Uz ovaj poseban sastojak, kreirali smo formulu u koju ćete se zaljubiti ‒ poručila je Cecina ćerka na svom profilu na „Instagramu“ i objavila set najnovijih fotografija rađenih specijalno za novu liniju kozmetičkih proizvoda sa njenim potpisom. 

Pročitajte: Posao Anastasije Ražnatović na prvom mestu, ona poručuje - Gotovo je, izvini (video)

‒ Prema grčkoj legendi, Odisej je uoči nesreće na moru upoznao devojku magične lepote od koje je dobio bočicu tečnog zlata. Ona, poznata po lepoti i mladosti, svojim kapljicama zlata izlečila je i ulepšala povređenog Odiseja. Taj magični sastojak koji leči, ulepšava i podmlađuje samo što nije došao u tvoje ruke, sa obala prelepog Jadranskog mora. Uspela sam da spojim nešto tako posebno, a naše, u proizvode bez kojih više nećete moći da zamislite negu. Da li znate koje proizvode sam vam spremila ‒ tajnovito je upitala Anastasija svoje pratioce, koji ne mogu da dočekaju da proizvodi za negu lica, tela i kose ugledaju svetlost dana. 

Brojne poznate ličnosti Anastasiji su pružile ogromnu podršku i čestitale na novom poslovnom poduhvatu, a među njima i Emina Jahović, koja je i sama prošle godine izbacila bjuti-liniju sjajnih proizvoda.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti