Bela kuća na Ostrvu milijardera: Zavirite u novi dom Ivanke Tramp vredan 24 miliona dolara (foto)

Bela kuća na Ostrvu milijardera: Zavirite u novi dom Ivanke Tramp vredan 24 miliona dolara (foto)

Autor: | 01/08/2021

0

Dom Ivanke Tramp - čist luksuz

Florida je omiljeni deo sveta porodice Tramp. Bivši američki predsednik tamo ima privatnu Belu kuću, luksuzni posed „Mar-a-Lago“, koji ni on ni Melanija ne napuštaju još od kraja januara, kada im je istekao mandat. Zaista, otkako su otišli iz Vašingtona, kao da su u zemlju propali. Da nema Donaldove starije ćerke Ivanke, ne bismo pojma imali šta se dešava sa Trampovima.

Pročitajte: Od 20. januara gubi joj se svaki trag - Konačno otkriveno gde je Melanija Tramp

Getty Images

 

I bivša “prva ćerka” mesecima sa porodicom boravi u Majamiju. Početkom godine sa suprugom Džaredom Kušnerom kupila je parcelu sa zapuštenim objektom na ostrvu Indijan Krik, poznatom kao Bunker milijardera jer je država za sebe ‒ ima samo četrdeset ekskluzivnih kuća i svoju policiju.

Pročitajte: Ostrvo poznatije kao bunker milijardera - Ovaj luksuzni raj je utočište Ivanke Tramp (foto)

Profimedia

 

Dom Ivanke Tramp kompletno je renoviran, za rekordnih pola godine, a par se sa troje dece već uselio. Sve od poda do plafona, plus uređenje dvorišta i bazena, koštalo ih je oko 24 miliona dolara. Glavna kuća, površine od 8.500 kvadratnih metara, ima dva velika salona, šest spavaćih soba, osam kupatila, a dominantna je bela boja. Drugim rečima, Ivankina Bela kuća.

Pročitajte: Pravo lice Trampove mezimice - Ivanka prezire siromašne

Profimedia

 

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti