Vrelo leto sa Leotom: Turski zavodnik Džan Jaman ne skida ruke sa zgodne italijanske voditeljke (foto)

Vrelo leto sa Leotom: Turski zavodnik Džan Jaman ne skida ruke sa zgodne italijanske voditeljke (foto)

Autor: | 31/07/2021

0

Džan Jaman i Dileta Leota – Uzavrele strasti na jahti

Brutalno zgodni Džan Jaman raspametio je žene još kada su ga prvi put zapazile u seriji „Sanjalica“, a 2019. proglašen je za muškarca godine prema izboru turskog izdanja magazina „GQ“. Bez dileme možemo da ga uvrstimo među sve lepote Turske. Leto provodi u isto tako lepom društvu – sa devojkom Diletom Leotom, poznatom italijanskom voditeljkom. Iako se pre dva meseca pisalo da su raskinuli, što je izazvalo opšti zemljotres na Bosforu, fotografije iz Bodruma „odsekle su“ sve zle jezike.

Pročitajte: Zbog ovoga volimo leto - Skinuo se Bali Beg, žene u transu (foto)

Profimedia

 

Odmor su počeli na Kapriju, a završili u turskom Sen Tropeu. U međuvremenu su svratili i do Istanbula. Paparaci su ih uhvatili na jahti u Egejskom moru, i to u vrelim akcijama, jer nisu skidali ruke jedno s drugog.

Pročitajte: Mustafa Sandal preboleo Eminu uz dve decenije mlađu plavušu, par proslavio važan datum (foto)

Profimedia

 

Strasne letnje igre nastavili su i posle iskrcavanja na obalu, gde je glumac u raskopčanoj košulji izazivao dame svih generacija. S druge strane, njemu ništa nije moglo da odvuče pažnju od zgodne Italijanke, koju je upoznao dok je snimao rimejk serije „Sandokan“. Upućeni kažu da „ludi kamen“ samo što nije, jer se Dileta na letovanju upoznala sa Džanovom porodicom.

Pročitajte: Hande i Kerem ipak u ljubavi, odale ih fotografije sa Maldiva

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti