Upoznajte Anu: Rođena sestra Srđana Predojevića je nestvarno lepa (foto)

Upoznajte Anu: Rođena sestra Srđana Predojevića je nestvarno lepa (foto)

Autor: | 27/07/2021

0

Srđan Predojević za sobom je ostavio turbulentnu 2020. godinu, koja je osim pandemije korona-virusa, voditelju donela i odlazak iz „Jutarnjeg programa“, na kome je radio nešto više od 16 godina. Posle skoro pola godine traženja posla, teških trenutaka , o kojima je više puta govorio, Predojević se vratio nekadašnjoj medijskoj kući ‒ televiziji „Pink“. 

Pročitajte: Srđan Predojević posle turbulencija - Konačno uživam

Dobio je priliku da se oproba u nečemu potpuno drugačijem i postao urednik novog televizijskog kanala ,,Vesti“, na kome svako veče u udarnom terminu vodi istoimenu emisiju koja se bavi svim društveno aktulenim temama. Tokom čitavog stresnog perioda najveća podrška bili su mu supruga Mirjana, sin Stefan i ćerka Sofija.

Andreja Damnjanović

 

Da mu je porodica na prvom mestu govori i činjenica da je Predojević i te kako vezan za rođenog brata i sestru. Malo je poznato da voditelj ima sestru Anu i mlađeg brata Ivana Predojevića koji radi kao dizajner i živi u Francuskoj, u Parizu. Voditelj se pohvalio zajedničkom fotografijom na „Instagramu“, a svu pažnju ukrala je sestra Srđana Predojevića, čija lepota zaista ostavlja bez daha. 

„Brat Ivan, sestra Ana i najstariji brat“, napisao je Srđan u opisu fotografije, koja je oduševila pratioce. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti