Od gena se ne može pobeći: Vanbračni sin Arnolda Švarcenegera slika i prilika slavnog oca (foto)

Od gena se ne može pobeći: Vanbračni sin Arnolda Švarcenegera slika i prilika slavnog oca (foto)

Autor: | 27/07/2021

1

Sin Arnolda Švarcenegera Džozef Baena, koga je glumac dobio 1997. godine u vanbračnoj avanturi, već dugo privlači pažnju javnosti. Ponajviše izgledom, kao i činjenicom da sve više podseća na svog oca.

Pročitajte: Arnold Švarceneger napadnut na javnom događaju (video)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2)

Dok je, obasjan suncem, jahao konja, što je podelio na svom „Instagramu“, u prvom planu je Džozefovo telo, to jest mišići kojih se ne bi postideo ni Terminator lično. Nema sumnje da sin Arnolda Švarcenegera polako, ali sigurno ide stopama slavnog oca.

Geni su čudo, ali ono što je najviše doprinelo ovakvim rezultatima svakako su naporni i redovni treninzi, kojima nam se atraktivni Džozef takođe pohvalio.

Pročitajte: Varao je ženu sa kućnom pomoćnicom, a sin Arnolda Švarcenegera danas izgleda ovako

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2)

Pored dvadesettrogodišnjeg Džozefa, Arnold Švarceneger ima još četvoro dece. U tri i po decenije dugom braku sa novinarkom i književnicom Marijom Šrajver dobio je sinove Patrika (27) i Kristofera (23) i ćerke Ketrin (31) i Kristinu (30).

Komentari (1)

Loading
Hm 01:25 28.07.2021
Odgovori

Nah... Onaj drugi maneken, izgleda uuuuhhhhh....... Dok onaj sto zivi sa njim, muci muke sa tezinom. Do tate je. Ova druga dvojica zive da mamama, a bucko sa tatom 😁

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti