Nađa Higl sa porodicom napustila Srbiju: Umorna sam od stalne borbe sa nevidljivim neprijateljima

Nađa Higl sa porodicom napustila Srbiju: Umorna sam od stalne borbe sa nevidljivim neprijateljima

Autor: | 19/07/2021

5

Nađa Higl napustila Srbiju, sa porodicom dom pronašla u Sloveniji

Nađa Higl, najbolja srpska plivačica svih vremena, sa porodicom se preselila u Sloveniju. Vest je prilično uznemirila javnost, a sportistkinja je odlazak pripremala tiho, da niko ne zna. Naime, Milan Boharević, dobio je posao u Ljubljani i sa njim su krenuli Nađa i njihovo dvoje dece. Velika šampionka je ovakav epilog najavila u aprilu, prilikom slučajnog susreta na bazenu u Pančevu.

Pročitajte: Nađa Higl otvorila dušu - Zahvalna sam što je ova, a ne neka teža bolest u pitanju

- Imam školicu plivanja. Lepo je što radiš sa decom, daju ti energiju, dok si na bazenu zaboravljaš svakodnevne probleme. Međutim, kada se podvuče crta, teško je finansijski biti i na pozitivnoj nuli - govorila je tada za Sport Klub Nađa Higl i najavila: 

Luka Šarac

 

- Najverovatnije odlazim iz Srbije, selim se sa porodicom u Ljubljanu. Već dugo suprug i ja to hoćemo da uradimo, ali nas je ova situacija sa koronavirusom malo usporila. Nadam se da ćemo sve završiti do kraja leta, kada najstarije dete treba da krene u školu.

Nađa Higl napustila Srbiju - Umorna sam 

Finansijski momenat, iako važan, očigledno nije bio presudan u kreiranju odluke.

Luka Šarac

 

- Umorna sam od stalne borbe sa nevidljivim neprijateljima. Ljudi se ovde prelako potroše. Videli ste i da se Milorad Čavić vratio u Ameriku. Ko zna možda smo i mi krivi jer ne znamo da se borimo na ‘pravi’ način“, govorila je Nađa. Da smo samo suprug i ja u pitanju možda bi i ostali. Navikli smo i pomirili se sa nekim stvarima. Međutim, zbog budućnosti naše dece, bolje je da odemo. Želim da odrastaju u uređenom sistemu u kojem će imati mnogo veće šanse da ispune svoje ambicije iz bilo koje oblasti - istakla je Nađa Higl i dodala: 

- Ne ljutim se ni na koga, ni od koga ništa ne tražim. Odlazimo jer mislimo da je to najbolje za našu porodicu.“

Komentari (5)

Loading
Bojana 07:39 23.07.2021
Odgovori

Pravi izbor! Takav sam i ja napravila pre 4 godine i počela da živim!!! Samo napred, Ljubljana je predivna!

Sana 18:38 01.08.2021
Odgovori

Preslatka Nađa, srela sam je slučajno u Pančevu, nisam znala gde je neka ulica i pitala prolaznike, ona prišla i objasnila mi, prirodna, spontana, nasmejana.. Srećno Nađa!

hellomagazin.rs hellomagazin