Ko je ovde mama, a ko ćerke: Demi Mur prkosi godinama u kupaćem kostimu (foto)

Ko je ovde mama, a ko ćerke: Demi Mur prkosi godinama u kupaćem kostimu (foto)

Autor: | 17/07/2021

0

Izgled Demi Mur i njenih ćerki ostavlja bez daha

“Ćerke su mi postavile ultimatum: nećemo razgovarati sa tobom dok ne odeš na lečenje. I otišla sam, a one i dalje nisu bile pored mene,” napisala je Demi Mur u svojoj biografiji “Lice i naličje” i tako javno priznala da se posle razvoda od Eštona Kučera ne samo odala porocima već i udaljila od svoje dece. Period rehabilitacije trajao je dugo i bio je težak i za nju i za njene najbliže, ali izgleda da je problemima došao kraj.

Pročitajte: Tajna njenog seksi tela - Evo zašto Demi Mur izgleda kao boginja! (foto/video)

Profimedia

 

Pedesetosmogodišnja holivudska zvezda se, posle uspešnog oporavka, vratila uobičajenim aktivnostima, a i ćerke, koje je dobila u braku sa Brusom Vilisom, ponovo su uz nju. Komentare da nikada nije izgledala bolje, koji je već neko vreme prate, Demi je potvrdila najnovijom kampanjom za kupaće kostime. Reč je o brendu “Andie”. Iako se bliži jubilarnom šezdesetom rođendanu, zvezda filmova “Duh”, “Striptiz” i “Nepristojna ponuda” još izgleda besprekorno. Na prvi pogled skoro da je nemoguće uočiti da između nje i devojaka sa slike postoji razlika u godinama, a neupućeni bi teško mogli da zaključe da im je ona majka. Rumer (32), Skaut (29) i Talula (27) oduvek su bile vezane za Demi, pa im je period razdvojenosti tokom njenog oporavka teško pao.

Pročitajte: Lice Demi Mur neprepoznatljivo, fanovi u neverici - Zašto si to uradila? (foto)

Profimedia

 

‒ U proteklih godinu dana veza među nama postala je važnija nego ikada. Ovo je početak divnog leta koje delim sa ćerkama. Nadam se da će ga i drugi provesti sa ljudima koje vole ‒ poručila je glumica.

Fotografije, za koje se već sada može reći da spadaju u kategoriju onih koje pomeraju granice, na društvenim mrežama podelile su i “Murove”, kako ih često oslovljavaju.

‒ Dame iz klana Mur-Vilis dolaze da vam zagreju leto! ‒ poručuje Rumer.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović hellomagazin

Najnovije vesti