Dragana Dabović postala mama:  Stigao dečak neobičnog imena

Dragana Dabović postala mama: Stigao dečak neobičnog imena

Autor: | 09/07/2021

0

Dragana Dabović se porodila - sreći nema kraja

Glumica Dragana Dabović juče je u porodilištu „Narodni front“ na svet donela dečaka, kome su ona i njen partner Milan Kolarski dali ime Noa.

Pročitajte: Dragana Dabović se porodila - na svet donela ćerkicu Bjanku

Budući da je Dragana mama četvorogodišnje devojčice Bjanke, dani koji su pred njima nisu joj nepoznanica. Dok je još nestrpljivo iščekivala rođenje sina, na pitanje koliko je vremena prošlo dok nije ovladala svim „roditeljskim veštinama“ odgovorila je:

‒ Ako mislite na „bebeću rutinu“, savladala sam je veoma brzo, jer sam vrlo intuitivna. Od 28. oktobra 2016, kada sam postala mama, imam vrlo snažan instinkt. O roditeljstvu se, naravno, uči svakog dana, posebno ako ga zaista stavite na prvo mestu u svom životu. Svojoj deci želim da pružim sve svoje vreme, sigurnost, poverenje, jer je sve drugo manje-više prolazno.

Pročitajte: Dragana Dabović - Gledajući Bjanku, shvatam da sam je naučila ono najvrednije

Snežana Medić

 

Jedno od nezaobilaznih pitanja, koja se postavljaju roditeljima koji imaju starije dete, jeste – da li su ga spremili za dolazak novog člana porodice. Dragani to ni na trenutak nije predstavljalo problem jer je, kaže, Bjanka najsocijalnije dete koje je ikada videla, te je sigurna da će joj brat biti prava, mala igračka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin hellomagazin

Pročitajte još