Dragana Dabović rodila ćerkicu Bjanku

Dragana Dabović rodila ćerkicu Bjanku

Autor: | 29/10/2016

0

Dragana Dabović se porodila i na svet donela ćerkicu Bjanku.

Ona je o toj radosnoj vesti obavestila i svoje prijatelje i pratioce na Instagramu tako što je objavila fotografiju  po kojoj se može zaključiti da su Dragana i njen izabranik Veselin Čukvas još ranije odlučili kako će im se ćerka zvati.

- Dobrodošla nam principesso! 28. 10. Od danas pa zauvek smo budni, brižni i pažljivi prema tebi mrvice naša - napisala je Dragana.

Ona i Veselin su se venčali u maju, a glumica je u nedavnom intervjuu za "Hello!" rekla će već do proleća početi da igra u predstavama, ali da neće odbiti nove projekte ni ako se ranije pojave.

- Mislim da će uz dobru organizaciju sve biti moguće, a prvenstveno imam sreću što pored sebe imam supruga koji vrlo dobro razume da je gluma deo mog života od sedme godine i da me posao čini izuzetno srećnom. Podrška koju dobijam od njega nešto je najvrednije što imam i to je ono što njega čini posebnim. Ranije sam bila naviknuta da ja pružam podršku drugima, a da ništa ne dobijem za uzvrat, dok sam sada zahvalna Bogu što mi je dao čoveka koji se bez zadrške raduje svakom mom uspehu - rekla je tada Dragana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Hello!/Boško Karanović

Pročitajte još

Najnovije vesti