Stiglo pojačanje: Glumica Nada Macanković postala mama po drugi put

Stiglo pojačanje: Glumica Nada Macanković postala mama po drugi put

Autor: | 09/07/2021

0

Nada Macanković se porodila - veliki razlog za slavlje

U domu Nade Macanković i njenog supruga Bojana Janića sve je u znaku radosti i veselja. Glumica i odbojkaš ostvarili su se u ulozi roditelja po drugi put. Njihova tročlana porodica, koju je do sada kasio sin Milutin, dobila je pojačanje u vidu preslatkog dečaka. 

Uzbuđena mama nije krila radost, pa je prvu fotografiju iz porodilišta ponosno podelila sa pratiocima na „Instagramu“ uz reči: „Dobro došao, maleni moj!“

Pročitajte: Nada Macanković - Sve je lakše utroje

Podsećanja radi, poznata glumica se u trudnoći susrela i sa virusom korona, koji joj je donekle pokvario rasploženje i sreću. 

- Mene je trudnoća veoma iznenadila jer se javila baš u trenutku kada sam bila pozitivna na koronu. Posle pet dana od testa na koronu, uradila sam test na trudnoću i oba su bila pozitivna. Tako da mi je u početku bilo jako stresno, jer nisam znala da li će sve biti u redu, da li će plod opstati. Doktori ne znaju šta da ti kažu, nema dovoljno podataka o tome kako virus deluje na plod. Prva tri meseca sam sve primila sa rezervom, nisam nikome ništa ni pričala - rekla je u "Među nama".

Pročitajte: Nada Macanković presrećna - Stiže druga beba!

Najzad, radosna amama sada konačno može da odahne i da uživa u prelepim trenucima koji tek predstoje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti