Nada Macanković presrećna: Stiže druga beba!

Nada Macanković presrećna: Stiže druga beba!

Autor: | 18/03/2021

0

Nada Macanković trudna je po drugi put, a lepe vest samo na kratko pomutila je korona. Glumica je posle punih pet godina uspela da ostane u drugom stanju, a lepe vesti potvrdila je gostujući kod Maje Nikolić u emisiji "Među nama". 

- Moraću da prekinem svoje poslovne obaveze zbog privatnog razloga. Stiže druga beba - kroz osmeh je rekla naša uspešna glumica, čiji se trudnički stomak polako već nazire. 

Pročitajte: Nada Macanković - Sve je lakše utroje

prinzscreen youtube

 

 

Njen stariji sin Milutin, veoma se raduje pojačanju koje uskoro stiže u njihov dom. 

- Baš se raduje i jedva čeka. Razlika između Milutina i druge bebe je šest godina i mesec dana. Kod nas je to eto tako. Trebalo nam je skoro pet godina da dobijemo prvo dete, baš smo se trudili, a evo tačno pet godina smo se trudili da dobijemo i drugo dete. Tako se namestilo, nije to bio naš izbor. Ali tako je sudbina htela. 

Nada Macanković trudna i pozitivna na koronu i isto vreme 

Nada Macanković i njen suprug, naš proslavljeni odbojkaš Bojan Janić sa oduševljenjem su primili vest da druga beba stiže u njihov dom. Međutim sreću je pokvarila ni manje ni više nego korona. 

 

- Mene je trudnoća veoma iznenadila jer se javila baš u trenutku kada sam bila pozitivna na koronu. Posle pet dana od testa na koronu, uradila sam test na trudnoću i oba su bila pozitivna. Tako da mi je u početku bilo jako stresno, jer nisam znala da li će sve biti u redu, da li će plod opstati. Doktori ne znaju šta da ti kažu, nema dovoljno podataka o tome kako virus deluje na plod. Prva tri meseca sam sve primila sa rezervom, nisam nikome ništa ni pričala - rekla je glumica u "Među nama" i za kraj navela: 

- Hvala Bogu, sada je sve u redu. Nisam imala neke simptome, jedino sam malo teže disala, ali nisam imala čak ni temperaturu. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti