Bivša supruga Džonija Depa postala mama: Odlučila sam da imam dete, ali pod mojim uslovima

Bivša supruga Džonija Depa postala mama: Odlučila sam da imam dete, ali pod mojim uslovima

Autor: | 02/07/2021

0

Amber Herd postala mama - svi se pitaju ko je otac

Za Amber Herd poslednji put smo čuli krajem prošle godine, kada se na sudu srela sa bivšim suprugom. Tada je Džoni Dep izgubio proces protiv britanskog tabloida „The Sun“, koji ga je indirektno optužio za porodično nasilje. Ovog leta, tačnije jutra, iz štaba mlade glumice stigle su lepše vesti – postala je mama.

Pročitajte: Da li je ovo njegov kraj? Džoni Dep okrivljen za zlostavljanje Amber Herd!

Getty Images

 

„Veoma sam uzbuđena što sa vama mogu ovo da podelim. Pre četiri godine odlučila sam da imam dete, ali pod mojim uslovima. Nadam se da će žene uspeti da se izbore za bolju poziciju, na kojoj će biti normalno da se i bez prstena ostvare kao majke. Moj privatni život ne treba nikoga da se tiče. Moja ćerka rođena je 8. aprila. Zove se Unah (Oonagh) Pejdž Herd. Ona je početak ostatka mog života“, napisala je na „Instagramu“ pored fotografije sa bebom.

Pročitajte: Džoni Dep uzvraća - Amber me je udarila flašom, a zatim gasila cigaretu na obrazu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

 

Kontroverzna glumica i pre Depa je imala veze sa ženama, a očigledno je istim putem nastavila posle kraha braka. Amber je nedavno otkrila da se od prošlog januara zabavlja sa Bjankom Buti, koja je takođe aktivna u filmskoj industriji. Zbog toga su se mnogi, kada su čuli da je postala majka, zapitali ko je tata i da li je uopšte bila u drugom stanju. Takođe, na poslednjim snimcima sa društvenih mreža ne samo da nije imala trudnički stomak već je svaki mišić na tom delu tela bio zapet kao puška.

Izvori bliski tridesettrogodišnjoj glumici otkrili su holivudskim tabloidima da je Amber u pomoć pritekla surogat-majka.

Komentari (0)

Loading
hello.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti