Fudbaleri na odmoru: Prvotimac Partizana sa suprugom i ćerkom uživa u Egiptu (foto)

Fudbaleri na odmoru: Prvotimac Partizana sa suprugom i ćerkom uživa u Egiptu (foto)

Autor: | 25/06/2021

0

Bojan Ostojić, prvotimac Fudbalskog kluba „Partizan“, tronedeljni letnji odmor iskoristio je da se maksimalno opusti i odmori u najdražem društvu. Budući da tokom godine sa suprugom i ćerkom ne provodi onoliko vremena koliko bi želeo, odlazak u Egipat bio je idealna prilika da sa najdražim damama bude od ujutru do uveče.

‒ Ja sam osoba koja uživa u aktivnom odmoru, pogotovo tokom boravka na moru. Rano ujutru izađem iz hotelske sobe i vratim se tek kad padne mrak, a u međuvremenu sam na plaži. (smeh) Supruga Marija više voli da provodi vreme u hladovini, uz osvežavajući napitak, ali je zato ćerka Viktorija spremna da me u stopu prati ‒ kaže Bojan, koji je sa čitaocima portala hellomagazin.rs podelio fotografije iz porodičnog albuma.

Pročitajte: Mudar: Na društvenim mrežama i portalima jednu stvar o Dušku Tošiću nikada nećete pronaći (foto)

Privatna Arhiva

 

‒ Kod mene se zna; u novi dan ne mogu da uđem dok ne popijem šoljicu kafe, u miru i tišini kako bih napunio baterije. Od tog rituala ne odustajem ni kad negde otputujem, ali sam zato ostatak dana na raspolaganju supruzi i ćerki. Kad imate četvorogodišnje dete, podrazumeva se da je sve podređeno njenim željama. Pošto moja ćerka obožava vodu veći deo dana provodili smo na plivanju, dok je vreme posle večere bilo rezervisano za druženje sa decom koja su odsela u našem hotelu. Konstantno je imala neke aktivnosti i otkako se vratila kući svima priča kako se divno provela.

Iako se trudio da bar na nedelju-dve ostavi fudbal po strani i ne razmišlja o obavezama, svakodnevne šetnje i plivanje pomogli su Bojanu da bez mnogo muke zadrži dobru kondiciju, tako da, kad krenu intenzivni treninzi pred početak nove sezone, neće imati problem da istrči na teren.

Bojan Ostojić uživa sa najdražim devojkama na plažama Egipta

Privatna Arhiva

 

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović hellomagazin