Snežana i Dragan Stojković Piksi proslavili veliki jubilej: Namučili smo se dok nismo stigli do savršenog braka

Snežana i Dragan Stojković Piksi proslavili veliki jubilej: Namučili smo se dok nismo stigli do savršenog braka

Autor: | 22/06/2021

0

Brak Snežane i Dragana Stojkovića Piksija - 30 godina ljubavi, razumevanja i podrške

Snežana i Dragan Stojković Piksi juče su proslavili značajan jubilej ‒ trideset godina braka. Za razliku od većine zajednica, u kojima su prve godine „kao u filmu“, njihova priča imala je drugačiji tok. Početak je bio toliko turbulentan da je bilo teško zamisliti ih kako 2021. zagrljeni, zaljubljeno se gledajući, prave ovakvu fotografiju.

Pročitajte: Supruga Dragana Stojkovića Piksija proslavila rođendan - Najlepši poklon dobila od muža (video)

 

 

„Zasluge“ za burni početak zajedničkog života sigurno pripadaju činjenici da su se venčali kada su imali samo 22, odnosno 23 godine. Snežana bez ustezanja kaže da je pitanje kako bi se njihov život odvijao da su ostali u Beogradu, a onda dodaje:

Dragan je bio vrlo mlad i, naravno, bilo je mnogo onih koji su hteli da mu daju savet. Neki su verovatno bili dobronamerni, ali to ne znači da su bili i najbolji. Kada smo otišli u inostranstvo, pronašli smo svoj mir. Posvetili smo se jedno drugom, kasnije deci i, eto, tako je i danas.

Brak Snežane i Dragan Stojkovića Piksija - Najlepše tek dolazi

Boško Karanović

 

Te nove okolnosti bukvalno su ih preporodile. Danas se Snežana šali da se namučila dok nije došla do savršenog braka, a ključnim godinama smatra one kada su počeli da žive u Japanu.

Upitate li je da li bi nešto bitno promenila kada bi nekim čudom mogla da ponovo prođe istim putem, čućete:

‒ Pravila bih veću vremensku razliku u rađanju dece jer je između njih razlika dve godine. Stalno govorim da bismo imali više dece da sam se samo ja pitala. Dragan je divan otac, koji ih obožava, ali sam ja bila inicijator za svako dete. Kada su njih troje odjednom odrasli, poželela sam da tada imamo dete od deset-jedanaest godina. S druge strane, srećna sam što su baš zbog tako male vremenske razlike jako bliski, što su zajedno izlazili, a Andrea i Anja nisu samo sestre već i najbolje drugarice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Valente (@anja)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti