HELLO! donosi: Ekskluzivne fotografije sa venčanja Luke Adžića, beba samo što nije (foto)

HELLO! donosi: Ekskluzivne fotografije sa venčanja Luke Adžića, beba samo što nije (foto)

Autor: | 20/06/2021

0

Romantično venčanje Luke Adžića u krugu najbližih

Fudbaler Luka Adžić i njegova devojka Aleksandra Ličina odlučili su da u bračne vode zakorače početkom juna. Perspektivni sportista karijeru je počeo u “Crvenoj zvezdi”, gde je svojevremeno igrao i njegov otac Ivan, a već tri godine član je belgijskog “Anderlehta”. Aleksandra je Novosađanka, sa diplomom Tehnološkog fakulteta. Lukina tetka Ilda Šaulić razneženo nam je ispričala da je venčanje, posle dve godine i mnogih teških trenutaka, bilo prvo okupljanje cele porodice Šaulić. Povod nije mogao da bude lepši.

‒ Njih dvoje poželeli su da venčanju prisustvuju samo članovi porodica. Čar je bila baš u tome što su u vinariji na Paliću bili samo njima bliski ljudi. Kad su veselja velika, imate obavezu da svakome priđete, da brinete da li je svima lepo... Luku svi beskrajno volimo, a takav je čovek da je zaslužio da ovaj dan bude čaroban. I bio je.

Pročitajte: Ilda Šaulić presrećna - Toliko se radujem bebi

SIA Weddings

 

Venčanje Luke Adžića došlo je u pravo vreme 

Budući da će Luka u septembru proslaviti tek 23. rođendan, pitali smo Ildu da li su ga obasipali savetima „za ozbiljan život koji je pred njim“. Uz osmeh je odgovorila da se „nije ugledao na tetku, koja je u svemu okasnila“, a onda dodala:

‒ Jesu mladi, ali su spremni za sve lepo što ih očekuje. Svako vreme je pravo kad se nađe prava osoba. Ako se dvoje ljudi lepo slažu, sasvim je svejedno koliko imaju godina, a ti mladalački brakovi sigurno imaju prednosti. Jedna od njih je što zajedno sazrevaju i lakše idu kroz život. Sportisti moraju da budu zreliji, jer rano odlaze, ne samo od kuće, već iz sredine u kojoj su odrasli. Vrlo je bitno da imaju nekoga ko će ih ispratiti, dočekati, ko će im biti podrška... Njih dvoje su svesno i iz velike ljubavi rešili da stvaraju porodicu. Bože zdravlja, ovih dana postaće roditelji devojčice, što će njihovoj ljubavi dati novu dimenziju.

Pročitajte: Šaban bi bio ponosan - Oženio se Luka Adžić, mlada sve ostavila bez daha (foto)

SIA Weddings

 

Iako je do porođaja ostalo vrlo malo, Aleksandra je blistala, a umoru nije bilo traga, čak ni posle igranja. Kad je došao trenutak za prvi ples, Ilda je bila iskreno iznenađena:

‒ Malo posle venčanja sestra Sanela mi je saopštila da Luka hoće da me nešto pita. Nisam ni pomislila da će mi reći: “Tetka, voleo bih da nam otpevaš 'Ja nemam drugi dom'“. Tu pesmu svi volimo, a mene će uvek podsećati na koncert u „Topčidercu“, kada sam je otpevala zajedno sa ocem. Kasnije su mnogi prijatelji i poznanici poželeli da upravo njom počnu svoja slavlja. Na Lukinoj svadbi sam je pevala sa knedlom u grlu, ali istinski srećna. Jedina praznina, koja je postojala tog dana, bila je ona koju je izazivalo saznanje da moj otac, koji je Luku beskrajno voleo i njim se ponosio, nije dočekao njegovo venčanje. Ako postoji „ono nešto“, verujem da je tog dana, na neki poseban način, bio s nama. U našim mislima sigurno jeste.

SIA Weddings

 

Trenutak kada je trebalo da zapeva nije bio jedini kada je Ilda ostala bez teksta. Za drugi put zaslužna je bila njena ćerka Ema...

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina HELLO! koji je u prodaji od 18. juna

Hello!

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
HELLO! hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti