Dragana Dabović ekskluzivno za HELLO! otkriva pol bebe: Srce će mi pući od radosti

Dragana Dabović ekskluzivno za HELLO! otkriva pol bebe: Srce će mi pući od radosti

Autor: | 19/06/2021

0

Dragana Dabović – trudna i blažena

Navikli smo da na „Instagram“ profilu Dragane Dabović gledamo divne fotografije, a prošle nedelje pratioce je raznežio i jedan njen komentar. Ponesena emocijama, glumica koja je u osmom mesecu trudnoće između ostalog je napisala: „Najblaženije stanje... Ne zato što je lako, nego zato što, kad se navikne tijelo na malenog stranca, toliko hormona sreće luči da bi se svaka zdrava trudnica popela na vrh planine, ili je bar moj osjećaj takav. Čini mi se da brdo rukama mogu da pomjerim.“ Kada smo je pitali da li je uvek tako emotivna ili je taj dan bio poseban, rekla je:

‒ Ima dana, poput ovog, kada se na tren osvrnem i shvatim koliko sam zahvalna na svemu što mi je od Boga dato, na zdravlju i blagostanju koje delim sa najmilijima. Tada me toliko obuzmu emocije da mislim da će mi srce pući od radosti.

Pročitajte: Dragana Dabović: Gledajući Bjanku, shvatam da sam je naučila ono najvrednije

Snežana Medić

 

Prethodni meseci brzo su joj prošli, pa se sada kada je, kako kaže, duplo sporija pita da li je moguće da je do rođenja sina ostalo tako malo. Svojevremeno je, prisećajući se dana u kojima je iščekivala dolazak na svet ćerke Bjanke, ispričala:

‒ Do kraja petog meseca igrala sam u pozorištu, a snimala sam do kraja šestog, putovala sam, letela avionom i u osmom mesecu… Prema tome, imala sam velikog anđela čuvara uz sebe.

Glumica, koju je publika zavolela kao kadetkinju Ines u “Vojnoj akademiji”, uz osmeh kaže da prisustvo anđela ponovo oseća:

Pročitajte: Fotografija potvrdila nagađanja - Dragana Dabović - trudna (foto)

Snežana Medić

 

‒ Svakog dana mi daje snagu, hrabrost i pre svega veru da su moji koraci ispravni, čak i kad posumnjam u njih. I ovog puta sam igrala do početka šestog meseca, a u sedmom snimala seriju. Nisam odustajala ni od dečjih predstava, u kojima moje uloge fizički nisu nimalo naivne. Veoma mi je prijalo da ne menjam rutinu, a onda je beba “pokucala” i “rekla” stop, uspori malo. Naravno, poslušala sam. I to je bio taj moj čuvar.

Budući da trudnoća za nju nije nepoznanica, sada je opuštenija i sigurnija nego prvi put. Više nema prirodnog straha od nepoznatog, što ne znači da ne strepi kako će se stvari odvijati na sam porođaj. Sigurna je da će joj laknuti tek kad ugleda bebu. 

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina HELLO! koji je u prodaji od 18. juna

Hello!

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Brankica Treskavica hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još