Sve u znaku mališana: Blogerka Anastasija priredila sjajnu zabavu pred bebin dolazak na svet (video)

Sve u znaku mališana: Blogerka Anastasija priredila sjajnu zabavu pred bebin dolazak na svet (video)

Autor: | 16/06/2021

0

Poznata blogerka  Anastasija Đurić pre nekoliko meseci obradovala nas je vešću o svojoj drugoj trudnoći

„Ne znam ni šta da napišem jer nekada sreća i ne može lepo da se izrazi rečima. Andrej će postati stariji brat!!! Iako nisam verovala da će biti tako, ovu trudnoću želela sam isto kao i prvu, i kada sam saznala najlepše vesti, htela sam da poletim od sreće!!! I srećna sam što danas našu najlepšu vest delim i sa vama“, napisala je tada blogerka na „Instagramu“ uz prelepe porodične fotografije i najavila bebin dolazak na svet. 

Instagram

 

Bejbi-šauer Anastasije Đurić prava je čarolija

Kako je porođaj sve bliži organizovanje bejbi-šauera bilo je očekivano. Koliko možemo da primetimo, buduća mama nije štedela trud u pripremanju ovog važnog dana.

Instagram

 

Predivna dekoracija i sjajno društvo njenih drugarica učinili su čitav događaj nezaboravnim. Neizmernu radost i deo atmosfere mama Anastasija podelila je sa pratiocima. 

Pročitajte: Anastasija Đurić - Sve beauty trikove otkrila sam sama

Osmeh na Anastasijinom licu dokaz je da je veče proteklo u sjajnoj atmosferi i da se beba iščekuje s nestrpljenjem.

Podsećamo, Anastasija Đurić za manje od tri godine imala je dve vantelesne oplodnje, porođaj u 34. nedelji trudnoće i sindrom „nestalog blizanca“. Srećom, u tom periodu desile su joj se i divne stvari.  Pored sina Andreja, koga je blogerka pre tri godine donela na svet, sada će njihovu porodičnu sreću dodatno upotpuniti dolazak novog člana.

Autor: Bojana Aleksić - Pešić

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin