Blogerka Anastasija Đurić srećne vesti potvrdila prelepom fotografijom, čestitke samo pristižu

Blogerka Anastasija Đurić srećne vesti potvrdila prelepom fotografijom, čestitke samo pristižu

Autor: | 05/03/2021

0

Anastasija Đurić trudna je po drugi put, i uskoro će se ponovo ostvariti u ulozi mame. Popularna blogerka, kao i do sada, svoju sreću podelila sa brojnim pratiocima na "Instagramu". 

Pročitajte: Blogerka Anastasija Đurić trudna - Srce mi kuca jako i ne mogu da prestanem da se smejem

instagram printscren @anastasija

 

- Ne znam ni šta da napišem, jer nekada sreća i ne može lepo da se izrazi kroz reči. Andrej će postati stariji brat!!! Iako nisam verovala da će biti tako, ovu trudnoću sam želela isto kao i prvu, i kada sam saznala najlepše vesti želela sam da poletim od sreće!!! I srećna sam što danas našu najlepšu vest delim i sa vama - napisala je blogerka uz prelepe porodične fotografije.

Mali Andrej, koga su Steva i Anastasija željno iščekivali, došao je kao kruna njihove ljubavi, a sada će postati stariji brat. Anastasija Đurić trudna je, ali to ne znači da će prestati da radi posao koji neizmerno voli. Jednom prilikom, za magazin "Story" istakla je da je biti mama bloger veliki izazov, ali da to ipak nije nemoguće.

Pročitajte: Blogerka Anastasija Đurić trudna - Andrej će postati stariji brat!

- Otkad imam dete, moj posao jeste izazov, jer želim da se maksimalno kreativno izrazim i u toku jednog dana uradim mnogo toga, ali ne uspem svaki put u tome, jer Andrej je prioritet. Verovatno se mnoge mame suočavaju sa sličnim problemima, posebno kada je u pitanju posao kao moj gde radno vreme ne postoji. Ključ je u balansu, što priznajem, nekada nije nimalo lako - istakla je tada ona.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti