Unuka Nade Blam kreće bakinim stopama: Sve što uložiš u dete vrati ti se

Unuka Nade Blam kreće bakinim stopama: Sve što uložiš u dete vrati ti se

Autor: | 11/06/2021

0

Istinitost stare narodne izreke da iver ne pada daleko od klade potvrđuju Nada Blam i njena unuka Lina Bradić koje su zajedno učestvovale u sinhronizaciji animirane komedije „Kruds ‒ novo doba“. Reč je o nastavku filma „Kruds“ iz 2013. godine. Popularnoj srpskoj glumici pripala je uloga bake, dok je Lina pozajmila glas devojčici po imenu Sendi.

Promo

 

Nadina ćerka Sara nije krenula stopama poznate majke, iako je njena profesija usko vezana za glumačku. Naime, ona radi kao kostimograf u Narodnom pozorištu i kao stilista na televiziji, pa često sarađuje sa Nadom.

Pročitajte: Čuvena glumica Nada Blam - U životu je najlepše biti baka

‒ Imamo divan odnos. Sve što uložiš u dete vrati ti se ‒ otkrila je svojevremeno za „Story“ Nada Blam, koja podjednako uživa u vremenu provedenom sa unukom. ‒ Nas dve obožavamo kada smo u prirodi, u našoj vikendici na Dunavu. Sadimo cveće, igramo se i pričamo. Veoma je radoznala i stalno mi postavlja pitanja na koja često nemam odgovor, pa se potpomažemo knjigama. Trudim se da joj objasnim koliko mogu, ali jednom me je uhvatila i rekla: „Pa ti ,bako, ništa ne znaš“. Tada sam shvatila da je najbolje da pekarev sin uči kako se peče hleb, a ja ću svoju unuku učiti plesu, glumi i muzici, jer time dobro vladam.

Promo

 

U originalnoj verziji filma „Krud – novo doba“ junacima su glasove dali Nikolas Kejdž, Ema Stoun, Rajan Rejnolds, Ketrin Kinir, dok su se u našoj glumačkoj podeli našli Srđan Timarov, Paulina Manov, Đurđina Radić, Dragan Vujić, Marko Janketić, Stevan Piale...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin