Rođeni brat Stevana Pialea je samo takav frajer, žene padaju na njegovo mišićavo telo

Rođeni brat Stevana Pialea je samo takav frajer, žene padaju na njegovo mišićavo telo

Autor: | 07/06/2021

0

Stevan Piale - Brat Vuk miljenik pripadnica lepšeg pola 

Stevan Piale, zvezda serije „Igra sudbine“, oduvek je važio za lepo vaspitanog mladića, a poslednjih godina i porodičnog čoveka. Centar njegovog sveta su supruga Una i ćerka Rosa, ali popularni glumac ne krije da mu je značajna podrška koju mu pružaju mama Nataša i pet godina mlađi brat Vuk.

- Oni su mi, uz Unu, najbolji prijatelji - izjavio je svojevremeno.

Stevan Piale - Brat Vuk najveća životna podrška 

Idilično detinjstvo braće Piale, koji su odrastali u Zemunu, uz roditelje i babu, 1993. godine prekinula je saobraćajna nesreća posle koje je njihov otac ostao u kolicima.

‒ Zaista sam imao turbulentno odrastanje. Tata nije bio tu jedno pet godina jer je išao po bolnicama, pa se vratio. Mama, brat i ja preuzeli smo brigu o svemu. Ali, uvek smo bili porodica ‒ prisetio se Stevan u jednom intervjuu.

Braća Piale i danas su bliski kao u dečačkim danima, o čemu svedoče i fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama. Za razliku od starijeg brata, koji je krenuo glumačkim putem, mlađi se opredelio za sport. Završio je Sportsku akademiju i radi kao personalni trener.

Pročitajte: On je bio navijač, ona ćerka mezimica čuvenog psihijatra - Stevan i Una Piale na početku su delovali kao nemoguća kombinacija

Fizički izgled Vuka Pialea, koji se zahvaljujući intenzivnim treninzima može pohvaliti mišićavim telom, nije promakao ženskom svetu. Ipak, njegovo srce još pre neku godinu osvojila je devojka po imenu Jovana, sa kojom se 2019. venčao u Zemunu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin