On je sledeći: Ženi se najskuplji fudbaler Srbije

On je sledeći: Ženi se najskuplji fudbaler Srbije

Autor: | 01/06/2021

0

Ženi se Sergej Milinković Savić - Natalija uhvatila bidermajer

Sergej Milinković Savić, dvadesetšestogodišnji fudbaler italijanskog „Lacija“, odavno se ustalio na vrhu liste muškaraca o kojima devojke maštaju. I to ne samo u našoj zemlji. Naočiti momak, visok skoro dva metra, zgodnog tela prekrivenog tetovažama, koji je uz to i najplaćeniji srpski fudbaler, svakako je prilika za poželeti.

Pročitajte: Muškarci sa stilom - Modni defile srpskih fudbalera oduševio pripadnice lepšeg pola (foto)

Profimedia

 

Ipak, „fudbaler sa dva prezimena“, kako ga često opisuju oni kojima sport nije jača strana, poslednje tri godine u stabilnoj je emotivnoj vezi. Sergejovo srce osvojila je lepotica fascinantnih plavih očiju, Natalija Ilić, sa kojom proslavljeni fudbaler živi u Rimu. O njoj se zna tek toliko da je iz Novog Sada i da studira medicinu.

Iako se Sergej i Natalija ne eksponiraju u javnosti, daleko od toga da skrivaju svoju ljubav. Sudeći po njihovim objavama na „Instagramu“ oboje su zaljubljenici u more, pa svaki slobodan trenutak koriste da uživaju u suncu i talasima na nekoj atraktivnoj destinaciji.

Pročitajte: Oženio se fudbaler Aleksandar Mitrović, svi komentarišu mladinu haljinu (foto)

Svadba Aleksandra Mitrovića bila je retka prilika da ih vidimo zajedno, a imajući u vidu da se nisu odvajali jedno od drugog i da su neprekidno razmenjivali nežnosti, njihovim prijateljima nije trebalo mnogo da bi zaključili ko je sledeći u redu za matičara.

Ženi se Sergej Milinković Savić - Natalija uhvatila bidermajer 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti