Rada Manojlović održala lekciju mladim devojkama, ovo bi svaki roditelj trebalo da kaže svom detetu

Rada Manojlović održala lekciju mladim devojkama, ovo bi svaki roditelj trebalo da kaže svom detetu

Autor: | 26/05/2021

0

Rada Manojlović o operacijama - Pokušajte da zavolite sebe i svoje telo

Ni nekoliko dana posle završene Evrovizije ne stišavaju se komentari na temu pobednika, učesnika, naših predstavnica. Istovremeno, naslovne strane dnevnih novina preplavile su objave o hapšenju dvadesettrogodišnjeg S. K. koji je, lažno se predstavljajući kao estetski hirurg, unakazio na desetine žena koje su mu se obratile u potrazi za večnom mladošću ili sa željom da imaju usne „u trendu“. Izgleda da je te dve teme na najbolji način uvezala Rada Manojlović. Popularna pevačica se preko „Instagrama“ obratila mladim devojkama, upućujući im poruku vrednu svake hvale.

Rada Manojlović o operacijama i estetskim korekcijama ima jasan stav

Uz fotografiju Viktorije, članice grupe „Maneskin“, pobednika „Evrovizije“, Rada Manojlović je napisala:

- Veoma sam srećna što je ovakva devojka trenutno najpopularnija u Evropi. Nadam se i volela bih da mlade devojke uvide koliko je lepo kada je neko jedinstven, kada nema „copy-paste“ urađene usne, obrve, jagodice, obraze, vilice, silikonske grudi i šta sve ne. Samopouzdanje, pogled, osmeh takođe mogu biti veoma seksi, što nam ova devojka i dokazuje. Naravno, nisam strogi protivnik estetske hirurgije i ulepšavanja, ali da to bude baš kao što sama reč kaže – ulepšati, „popraviti“ nešto što vas baš čini nesrećnim i što ne možete da podnesete na svom licu i telu. Ali, shvatate i sami da ovde pričam o krajnostima, trčanju „pod nož“ jer su „u trendu“ velike usne, velike grudi, velike jagodice..., slikovito je objasnila Rada i dodala:

Pročitajte: Rada Manojlović godinama potiskivala stravičnu bol - Majka mi je umrla na rukama, morala sam da radim da bih platila sahranu

Mirko Tabašević

 

- Pogledajte samo ovu devojku... Pogledajte koliko je sigurna u sebe, jednostavno zrači seksepilom, i sigurna sam da se momcima sviđa baš ovakva kakva jeste i da ništa ne bi menjali na njoj. Pokušajte da zavolite sebe i svoje telo. Neka vam ova devojka malo bude uzor, a „popravke“ samo ako baš želite ili morate, nikako zato što „svi to rade“ i zato što je „u trendu“. Ovo sam napisala samo zato što sam svesna koliko vas (obraćam se mladim devojkama pre svega) bombarduju sa svih strana i bukvalno terorišu raznim trendovima i „standardima“ lepote. Čuvajte se, svako od nas ima nešto svoje i nešto posebno, ne dajte da vam neko to uzme – zaključila je Rada.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti