Koban dan: Zbog čega se Nataša Bekvalac plaši 22. maja?

Koban dan: Zbog čega se Nataša Bekvalac plaši 22. maja?

Autor: | 22/05/2021

0

Strah Nataše Bekvalac je opravdan...

Neko ima srećan broj, neko i nesrećan. Tako je Nataša Bekvalac u problemu sa brojem 22, tačnije sa 22. majem, za šta ima svoje razloge, prilično ozbiljne.

Jednom prilikom, pop zvezda požalila se prijateljicama kako sumnja da je prokleta i „pogubna po muški rod“, jer su sve njene ljubavi osuđene na nesreću. Naime, prvi dečko zgodne Novosađanke rođen je 22. maja. Sa uzornim studentom arhitekture zabavljala se kada je imala 17 godina, a Novi Sad još pamti dvoje mladih i zaljubljenih koji su gradom često krstarili na motoru. Nažalost, strast prema divljoj vožnji pasioniranog ljubitelja dvotočkaša koštala je života. Iako u to vreme više nisu bili zajedno, Nataša je teško podnela vest o njegovom preranom odlasku.

Pročitajte: Strah Nataše Bekvalac je prevaziđen - Pevačica donela neočekivanu odluku

Dušan Petrović

 

Sećamo se i njene burne veze sa biznismenom Miodragom Kostićem. Desilo se da je baš 22. maja 2004. godine, u jeku „šećerne afere“, privedena zajedno sa Koletom dok su prelazili crnogorsku granicu. Međutim, posle raskida ostali su u dobrim odnosima.

Treća „slučajnost“ prvi je reket planete Novak Đoković, za koga se šuškalo da je svojevremeno imao kratku aferu sa lepom pop zvezdom. Bilo je to, navodno, 2009. dok još nije bio u braku. Priča nikad nije potvrđena, zna se da su dobri prijatelji, a ono što je interesantno je dan Noletovog rođenja – 22. maj.

Iako često pravi šale na svoj račun, verujemo da bi na konstataciju da nema sreće sa muškarcima Nataša dodala „a ni oni sa mnom“. Da li broj 22 ima neke veze s tim?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti