Naša manekenka doživela je tešku nesreću, umalo je ostala nepokretna, a danas ponovo blista (foto)

Naša manekenka doživela je tešku nesreću, umalo je ostala nepokretna, a danas ponovo blista (foto)

Autor: | 21/05/2021

0

Simona Andrejić mesecima se oporavljala od teških povreda...

Sećate li se Simone Andrejić? Srpska manekenka je 2019. doživela tešku nesreću. Naime, dok se vozila na ziplajnu, na imanju vijetnamskog milijardera Čina Čua u Americi, velikom brzinom udarila je u drvo. Od siline udarca ostala je priklještena na visini od pedeset metara. Spasiocima je trebalo skoro dva sata da je odatle izbave i prebace u bolnicu.

Pročitajte: Simona Andrejić otvorila dušu o nesreći na imanju milijardera - Imam ozbiljne povrede

Getty Images

 

Tragedija, koja umalo nije imala fatalan ishod, potisnula je u drugi plan njene profesionalne uspehe.

Vrata modnog sveta širom su joj se otvorila kada je 2009. godine pobedila na izboru za „Elite Model Look“ i dospela među petnaest najlepših „Elitovih“ svetskih lica. Postala je zaštitno lice nove kolekcije sestara Olsen, radila je revije za brendove „Calvin Klein“, „Gucci“, „Gianfranco Ferré“, „Dolce & Gabbana“, „Christian Dior“...

Pročitajte: Majka teško povređene manekenke Simone Andrejić - Nadamo se najboljem

Simona Andrejić mesecima oporavljala od teških povreda koje je zadobila, čak je neko vreme provela u invalidskim kolicima.

- Po prirodi sam borac. Činim sve da se što pre oporavim, fokusirana sam na terapije i mir - poručivala je iz bolničke sobe.

Dve godine kasnije izgleda da se dvadesetšestogodišnja manekenka potpuno oporavila. Ako je suditi po njenim objavama na „Instagramu“, ponovo je u top-formi. Novu sezonu kupaćih kostima otvorila je fotografijama nastalim pored okeana, koje svedoče da je spremna da se vrati na pistu.

Pročitajte: Fotografije ćete pogledati dva puta - Linda Evanđelista izgleda neprepoznatljivo, ni traga od ove lepotice

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin