Video koji je rasplakao svet: Bruk Šilds ponovo uči da hoda

Video koji je rasplakao svet: Bruk Šilds ponovo uči da hoda

Autor: | 26/02/2021

2

Tragedija Bruk Šilds koja je uzburkala javnost...

Bruk Šilds (55) svojevremeno je obradovala javnost rekavši za magazin “Hello!” kako žudi za trećim detetom, iako njen izabranik, kako je tom prilikom izjavila "Nije baš zagrejan za tu ideju" , pa ona čak razmišlja da usvoji dete.

Pročitajte: Bruk Šilds ćerkama nije dovoljno lepa, traže od nje da učini nešto suludo

 

 

Da u životu zvezda, kao i u svačijem, postoje i manje lepe stvari, saznali smo i od Bruk. Ona se sasvim neočekivano, obratila javnosti preko društvene mreže “Instagram” i otkrila da je doživela veliku tragediju.

Pročitajte: Za nju je vreme stalo - Bruk Šilds pokazala kako izgleda u 52. godini (foto)

 

 

Tragedija Bruk Šilds će vas rastužiti

Naime, na mreži se pojavio potresan snimak iz bolnice, na kome su u krupnom kadru stopala glumice i nekadašnje manekenke. Preko snimka otkrivamo da Bruk ima ozbiljnih poteškoća u hodanju, te da koristi štake. Da ne bi svoje obožavaoce predugo izlagala neizvesnosti i stresu, odmah ispod videa objasnila je da je slomila butnu kost, ali da je oporavak već počeo, uz fizikalnu terapiju.

 

 

U maniru pravog borca, dodala je još i motivacionu poruku, kako sebi, tako i zabrinutim poštovaocima njenog lika. Ona je napisala da uvek treba birati pozitivno i ići ka napred, nezavisno od izazova koji nam idu u susret.

-  Novi početak je sada - dodala je.

 

 

Bruk je zaslužila i dobila podršku velikog broja ljudi širom sveta koji su joj slali ohrabrujuće poruke. Javnosti i dalje nisu poznate okolnosti u kojima se prelom dogodio, ali s obzirom da se butna kost teško slama, jer je najjača u čovekovom telu, pretpostavljamo da je u pitanju ozbiljna nezgoda.

 

Autor: Milica Proševski

Komentari (2)

Loading
Bojana 08:56 27.02.2021
Odgovori

Napisali ste kao da je imala moždani udar, a ne da je slomila kost. Ne uči ponovo da hoda, nego je na fizikalnoj terapiji koja joj pomaže da ponovo hoda bez problema!! Ko god da je slomio nogu zna da hoda, ko ima oštećene moždane funkcije mora da uči.

hellomagazin.rs hellomagazin