Jelena Rozga emotivni život krije kao zmija noge, ali evo dokaza da je pored ovog dase srećnija nego ikada

Jelena Rozga emotivni život krije kao zmija noge, ali evo dokaza da je pored ovog dase srećnija nego ikada

Autor: | 19/05/2021

0

Kad ugledate Jelenu Rozgu u ovakvom društvu, prvo pitanje je – ko je ovaj zgodan frajer? Onda pročitate da je to njen fitnes trener Ante Burazin, ali se odmah nameće sledeće pitanje – da li joj je samo trener? Ovako zgodni instruktori dobra su motivacija za vežbanje, ali i preveliko iskušenje, a da Jelena i Ante, kad stanu jedno kraj drugoga, baš dobro izgledaju ili, što reče neko od njenih pratilaca, „tako lepo sijaju“ – očigledno je.

Uostalom, znaju to i oni sami, jer se godinama na društvenim mrežama, ali i u medijima pojavljuju njihove zajedničke fotografije, a često se ispod njih mogu pročitati komentari „divni ste skupa“.

Pročitajte: Da li podseća na Jelenu Rozgu? Stjepan Hauser sada ljubi nju (foto)

Upravo je Ante još 2014. bio Jelenin partner u seksi spotu za pesmu „Život je čudo“, a jedno drugom bili su idealno društvo i za odlaske na modne revije. Zajedničko pojavljivanje na „Sarajevo film-festivalu“, u septembru 2019. godine, bilo je prava medijska poslastica, koja je mnoge koji su ih videli navela na zaključak: „Neće biti da su samo prijatelji“.

Novi dečko Jelene Rozge ili baš dobar prijatelj? 

Međutim, Jelena kaže da jesu prijatelji, a to je posebno potencirala u vreme kada se neposredno posle njenog rastanka sa Stjepanom Hauserom šuškalo da je u naručju zgodnog trenera našla utehu. Takvim pretpostavkama sigurno doprinosi činjenica da se o njenom ljubavnom životu uvek znalo vrlo malo, osim u periodu kada je bila u vezi sa poznatim violončelistom. Od kada su krajem leta 2017. raskinuli, tu i tamo moglo se čuti da se atraktivna pevačica zaljubila, pominjan je i desetak godina mlađi Beograđanin, ali sve te priče ostale su bez ozbiljnijih potvrda.

Činjenica da su Jelena i Ante često zajedno i da to ne kriju može se tumačiti na dva načina. Jedan je da su zaista prijatelji, a drugi je da su odavno u vezi, samo im je lagodnije da tvrde da su prijatelji, jer taj status ne podrazumeva pritisak javnosti. Uostalom, pre nego što se profesionalno okrenuo fitnesu i postao Fit Medo, kako se zovu i njegovi profili na društvenim mrežama, Ante je radio u PR agenciji, a naučeno sigurno nije zaboravio.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti