Marko Pantelić (ne) krije ženu: Svi komentarišu prelepu Tijanu, nekadašnjem fudbaleru rodila je dve ćerke neobičnih imena (foto)

Marko Pantelić (ne) krije ženu: Svi komentarišu prelepu Tijanu, nekadašnjem fudbaleru rodila je dve ćerke neobičnih imena (foto)

Autor: | 12/05/2021

0

Žena Marka Pantelića je ozbiljna lepotica, komentarisalo se na gradskom dešavanju na kome se par pojavio...

Marko Pantelić, nekadašnji fudbaler, danas vršilac dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije, i njegova supruga Tijana dokazuju da se privatni život može sačuvati od očiju javnosti, čak i danas kada nam se čini da je sve svima dostupno.

Pročitajte: Fotografija koja odaje skriveni talenat Marka Pantelića

Boško Karanović

 

Mada često čitamo naslove “Marko krije prelepu ženu”, činjenica je da se par, koji je zajedno više od dve decenije, pojavljuje u javnosti, ali vrlo umereno. Uglavnom su u pitanju svadbe bliskih prijatelja i poneki događaj, koji organizuju ljudi koji im mnogo znače, a jedan od njih bio je sinoć.

Pročitajte: Detalji svadbe godine - Pantela kumuje Milošu Teodosiću

Boško Karanović

 

Po pravilu, kada prisutni vide Tijanu, zaključe da zaista dobro izgleda. Poneko pomisli i da njihove ćerke, petnaestogodišnja Ingrid i četiri godine mlađa Alegra, imaju od koga da naslede lepotu, jer je još dok su bile devojčice Marko otkrio da jako liče na majku. Tada je izjavio da on i njegova supruga imaju slične crte lica, a i da karakterno liče, jer su oboje emotivni i razmišljaju pobednički.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin