Detalji svadbe godine: Pantela kumuje Milošu Teodosiću

Detalji svadbe godine: Pantela kumuje Milošu Teodosiću

Autor: | 09/05/2017

0

Kum na venčanju košarkaša Miloša Teodosića i glumice Jelisavete Orašanin biće bivši fudbalski reprezentativac Marko Pantelić. Njihovo prijateljstvo datira još iz "grčkih dana", kada su i Teo i popularni Pantela igrali za Olimpijakos, saznaje "Blic".

Pantelić i Teodosić veoma su se zbližili i od tada jedan drugog zovu kume. Kada god im obaveze dozvoljavaju, viđaju se u Beogradu, pa će kumstvo biti kruna njihovog prijateljstva.

Svadbeno veselje Tea i Jelisavete biće organizovano u klubu "Privrednik", a mladenci će se truditi da što više sačuvaju privatnost, iako su svesni da će njihovo venčanje privući veliku pažnju javnosti. Teodosić je tim povodom za agenciju Beta rekao:

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/oglasio-se-milos-teodosic-istina-je-ovog-leta-ce-biti-svadbe/

- Video sam i čitao pisanja medija. Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života. Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići.

Na svadbi će, između ostalih, pevati Bane Mojićević i "Tropiko bend". Ovih dana svadbeno veselje se uveliko sprema. Venčanje je zakazano za 25. juni, a glumica i košarkaš vode računa o svakom detalju kako bi sve bilo onako kako žele i kako su se dogovorili. Teodosić ne žali novac da svojoj dragoj udovolji, a glumica ovih dana bira haljinu koju će obući na svoj najradosniji dan.


- Jelisavetina kuma će biti njena drugarica iz školskih dana Dijana. Glumica je iznajmila agenciju koja će dekorisati restoran, a njena želja je da sve bude u beloj boji i sa mnogo cvetnih aranžmana. Pozvano je oko 200 gostiju, među kojima su uglavnom mladi - kaže za "Blic" izvor blizak paru.

Jelisaveta i Teo će odmah posle venčanja otići na svadbeno putovanje.

Jelisaveta: Ne odlazim iz Srbije

Zbog profesionalnih obaveza Miloša Teodosića u Moskvi, njegova izabranica je često na relaciji Beograd-Moskva, a pošto glumica obožava da putuje, na pitanje da li bi mogla da se preseli i živi van Srbije, Jelisaveta je svojevremeno rekla:

- Zasad ne... baš zato što toliko putujem, zaželim da se vratim kući. Opet nikada ne mogu da kažem nikada. Ne znam šta će mi doneti život za nekih 10-15 godina, ali zasad ne vidim nijednu drugu zemlju gde bih mogla da živim.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Ivica Veselinov/ATAImages ,Milos Rafailovic, Mirko Tabasevic