Ovakav odnos Anja gaji sa Mandinom decom iz prvog braka

Ovakav odnos Anja gaji sa Mandinom decom iz prvog braka

Autor: | 22/03/2021

0

Milorad Mandić Manda, proslavljeni glumac preminuo je 15. juna 2016. godine. Ove godine navršava se tužnih pet godina od njegovog iznenadnog odlaska, a za sobom je ostavio suprugu Anastasiju i trojicu sinova i ćerku.

Pročitajte: Odrastao u skromnog dečaka - Sin Anje i Milorada Mandića ima samo jednu želju

 

 

Popularna glumica, Anastasija Anja Mandić, godinama je bila u skladnom braku sa glumcem u kojem su dobili sina Andriju. Manda je iza sebe imao brak i troje dece, pa nije bilo jednostavno započeti odnos i istrajati u ljubavi, ali njih dvoje su to uspeli.

Neretko se postavljalo pitanje u kakvim je odnosima Anja bila sa Miloradovom decom, a posebno kako se slažu nakon njegove smrti. Glumica nije krila da je oduvek gajila divan odnos sa Andrijinom braćom i sestrom, s obzirom na to da su njihov otac i ona započeli romansu dugo nakon njegovog razvoda sa prvom suprugom.

Pročitajte: Milorad Mandić Manda je pao, a ona je sve to gledala iz publike - Prva ispovest njegove supruge koja gađa u živu ranu

 

 

Glumica koristi svaki trenutak da se njen naslednik druži i provodi vreme sa braćom i sestrom, a često im se i ona pridruži, u prilog tome govore i fotografije na njenom ,,Instagram" profilu koje kači.

- Anja je oduvek imala dobar odnos sa Mandinom decom iz prvog braka, jer joj je važno da njen sin Andrija odrasta uz braću i sestru. Sva Mandina deca imaju odličan odnos s Andrijom i on je u porodici miljenik jer je najmlađi - ispričao je izvor blizak porodici pokojnog glumca, pa dodao:

Pročitajte: Milorad Mandić Manda bio bi ponosan na naslednika

 

 

- Sa druge strane, i Anja uživa u trenucima koje provodi sa porodicom, a otkako je njen suprug preminuo, ništa se nije promenilo u njenom odnosu sa Mandinom decom iz prvog braka. Njihov odnos je čak postao čvršći i bolji, jer se svi trude da što više vremena provedu zajedno. - preneo je ,,Alo.rs"

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti