Na sceni su kolege, u društvu prijatelji, a spajaju ih porodični odnosi: Ovu glumicu Milan Kalinić naziva svojom sestrom (foto)

Na sceni su kolege, u društvu prijatelji, a spajaju ih porodični odnosi: Ovu glumicu Milan Kalinić naziva svojom sestrom (foto)

Autor: | 09/05/2021

0

Anja Mandić i Milan Kalinić dobro su znani kao vanserijski glumci i umetnici, ali ono što o njima niste znali jesu njihovi bliski porodični odnosi. Popularni glumci koji zajedno igraju u predstavi "Idealna polovina" slove za velike prijatelje na daskama koje život znače ali retko govore kako je zapravo to prijateljstvo počelo.

Pročitajte: Manda je pao, a ona je sve to gledala iz publike - Prva ispovest Anje Mandić koja gađa u živu ranu

 

 

Poznata lica spojio je brak njihovih roditelja, Anjinog tate i Milanove mame. Bio je to drugi brak glumičinog oca, a ona je u to vreme imala 15 godina.Osim zajedničkog odrastanja spaja ih i ista profesija, koju su prvobitno i Milan i Anja odbijali. Kalinić je želeo da bude pilot, a Anastasija balerina, međutim sudbina ih je na profesionalnom putu spojila.

–  Kod nas je to kao španska serija. Mi nemamo nikakve zajedničke krvi. Moji mama i tata kad su se razveli, u isto vreme su se razveli i Milanovi roditelji. Moj tata je počeo da živi sa Milanovom mamom, a mi smo svi već bili veliki. Ja sam imala 14 godina. Živeli su zajedno osam godina – otkrila je Anastasija Mandić gostujući u jednoj emisiji pre nekoliko godina, a Kalinić se nadovezao: 

– Anju znam od moje 15 godine i to je baš lepo. U međuvremenu smo postali i više nego porodica – rekao je on.

Pročitajte: Milan Kalinić zaljubljen kao prvog dana - Moja supruga je jedna od najzgodnijih Beograđanki

 

 

Kako i sami ističu, jedno drugom su velika podrška i oslonac u svim privatnim i profesionalnim izazovima. Anja često provodi vreme sa Kalinićevom suprugom Sandrom, a kada je glumičin suprug, Milorad Mandić Manda tragično preminuo, među prvima joj se našao upravo Milan.

Anja Mandić i Milan Kalinić su nerazdvojni, ali ono što je takođe zanimljivo jeste i to da je Anja bliska sa još jednom koleginicom. Naime, Anjina mama se nakon razvoda od prvog supruga udala za Miloša Žutića, oca Katarine Žutić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još