Neverovatno: Da li je Maja Šuput ikada bila trudna? (foto)

Neverovatno: Da li je Maja Šuput ikada bila trudna? (foto)

Autor: | 04/05/2021

0

Maja Šuput porodila se pre mesec dana, a fotografija koju je objavila na Instagramu pokrenula je veliku raspravu...

Hrvatska pevačica Maja Šuput i njen izabranik Nenad Tatarinov pre nešto više od mesec dana postali su roditelji dečaka kojem su dali ime Bloom. Kako je i tokom trudnoće bila vrlo aktivna, od muzičke zvezde očekivalo se da će ubrzo posle porođaja nastaviti tamo gde je stala. I to se zaista i dogodilo. 

Pročitajte: Evo zašto je sin Maje Šuput dobio ime Bloom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)


 

Novom fotografijom koju je podelila na Instagramu sve pratioce ostavila je u šoku. Naime, Maja je svoju liniju dovela do savršenstva i to za samo 40 dana. Vitkog struka i u dvodelnom kupaćem kostimu, hrvatska zvezda poslala je "razglednicu" iz Rovinja, ponosno pokazujući svoje telo, a komplimenti su se, očekivano, nizali jedan za drugim. Jedan je privukao posebnu pažnju: "Jesi li ti ikada bila trudna?".

Pročitajte: Maja Šuput otvorila vrata bebine sobe (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Majinu odbranu stao je veliki broj žena podelivši svoja iskustva: 

- Curke, ja sam rodila dvoje i nakon mesec-dva linija mi je bila top, a za slikicu se malo namestiš ili za početak uvučeš malo trbuščić ili ga pokriješ kupaćim visokog struka dok ne skineš višak kože od trudnoće ili dok ti rebra ne dođu na svoje i tako te neke sitnice. Majica je sad lepša nego ikad... Mama s izgledom!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti