Prvi put u javnosti: On je zarobio srce Ive Ilinčić

Prvi put u javnosti: On je zarobio srce Ive Ilinčić

Autor: | 20/04/2021

0

Dečko Ive ilinčić do sada se nije pojavljivao u javnosti

Iza glumice Ive Ilinčić je težak, stresan period. Nakon što je Milena Radulović otkrila da ju je pre nekoliko godina silovao Mika Aleksić, mlađa koleginica pružila joj je podršku i priznala da je kao sedamnaestogodišnjakinja i sama pretrpela seksualno zlostavljanje od učitelja glume. Taj slučaj je sada u rukama nadležnih organa, stišalo se interesovanje medija, pa se i život mlade nade Beogradskog dramskog pozorišta polako vraća u redovni tok.

Pročitajte: Najnoviji detalji suđenja - Milena Radulović i Iva Ilinčić rekle svoje, sledi najvažniji korak

Boško Karanović

 

Oslonac i razumevanje Iva ima u dečku Filipu Baboviću, sa kojim je u vezi duže od godinu dana. Iako o svom izabraniku nije govorila u intervjuima, na njenom „Instagram“ profilu mogu se videti brojne zajedničke fotografije, najčešće sa putovanja. „Hvala mom Fići zmaju“, javno mu je zahvalila u jednoj objavi, a proteklog vikenda prvi put je sa njim stala i pred objektive fotoreportera koji su prisustvovali premijeri predstave „Baal“ u njenoj matičnoj kući.

Pre Filipa, Iva je tri i po godine bila u vezi sa Miodragom Dragičevićem. Zajedno su se predstavili javnosti zapaženim ulogama u seriji „Žigosani u reketu“.

‒ U vezi smo dve godine i tri meseca. Baš dugo. Nisam imao neke veze pre nego što sam upoznao Ivu. Studira glumu u klasi kod Dragana Petrovića Peleta i sada je na trećoj godini. Znali smo se iz viđenja, ali smo se zbližili na fakultetu. Lepo nam je zajedno ‒ otkrio je Miša u svom prvom intervjuu za HELLO! početkom 2018. godine.

Pročitajte: Ko je ukrao srce zgodnom bratu Tamare Dragičević?

Godinu i po dana kasnije svako je krenuo svojim putem, ali su i posle raskida ostali u prijateljskim odnosima. U prilog tome govori i činjenica da je bivši dečko među prvima Ivi uputio javnu podršku kada je odlučila da obelodani traumatično iskustvo iz škole glume Mike Aleksića.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin