Prvi put u javnosti: On je zarobio srce Ive Ilinčić

Prvi put u javnosti: On je zarobio srce Ive Ilinčić

20/04/2021

0

Dečko Ive ilinčić do sada se nije pojavljivao u javnosti

Iza glumice Ive Ilinčić je težak, stresan period. Nakon što je Milena Radulović otkrila da ju je pre nekoliko godina silovao Mika Aleksić, mlađa koleginica pružila joj je podršku i priznala da je kao sedamnaestogodišnjakinja i sama pretrpela seksualno zlostavljanje od učitelja glume. Taj slučaj je sada u rukama nadležnih organa, stišalo se interesovanje medija, pa se i život mlade nade Beogradskog dramskog pozorišta polako vraća u redovni tok.

Pročitajte: Najnoviji detalji suđenja - Milena Radulović i Iva Ilinčić rekle svoje, sledi najvažniji korak

Boško Karanović

 

Oslonac i razumevanje Iva ima u dečku Filipu Baboviću, sa kojim je u vezi duže od godinu dana. Iako o svom izabraniku nije govorila u intervjuima, na njenom „Instagram“ profilu mogu se videti brojne zajedničke fotografije, najčešće sa putovanja. „Hvala mom Fići zmaju“, javno mu je zahvalila u jednoj objavi, a proteklog vikenda prvi put je sa njim stala i pred objektive fotoreportera koji su prisustvovali premijeri predstave „Baal“ u njenoj matičnoj kući.

Pre Filipa, Iva je tri i po godine bila u vezi sa Miodragom Dragičevićem. Zajedno su se predstavili javnosti zapaženim ulogama u seriji „Žigosani u reketu“.

‒ U vezi smo dve godine i tri meseca. Baš dugo. Nisam imao neke veze pre nego što sam upoznao Ivu. Studira glumu u klasi kod Dragana Petrovića Peleta i sada je na trećoj godini. Znali smo se iz viđenja, ali smo se zbližili na fakultetu. Lepo nam je zajedno ‒ otkrio je Miša u svom prvom intervjuu za HELLO! početkom 2018. godine.

Pročitajte: Ko je ukrao srce zgodnom bratu Tamare Dragičević?

Godinu i po dana kasnije svako je krenuo svojim putem, ali su i posle raskida ostali u prijateljskim odnosima. U prilog tome govori i činjenica da je bivši dečko među prvima Ivi uputio javnu podršku kada je odlučila da obelodani traumatično iskustvo iz škole glume Mike Aleksića.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još

Najnovije vesti