Tamara Grujić za HELLO! o privođenju: Na slobodi smo, nastavljamo dalje sa snimanjem

Tamara Grujić za HELLO! o privođenju: Na slobodi smo, nastavljamo dalje sa snimanjem

Autor: | 19/04/2021

0

„Voditeljka Tamara Grujić uhapšena na Kosovu“, objavljeno je juče u poslepodnevnim satima na svim portalima kao udarna vest. Informacija da je kosovska policija privela ekipu emisije „S Tamarom u akciji“, iza koje su brojni humanitarni podvizi vredni divljenja, uznemirila je javnost, tim pre što su je pratila oprečna pojašnjenja. S jedne strane stizali su zvanični apeli da se privedeni smesta puste na slobodu, dok su s druge dolazili neprovereni demantiji da se zapravo ništa nije dogodilo.

Pročitajte: Tamara Grujić sa ćerkicom Lenkom spremna je za nove akcije: Veliki projekti nas tek čekaju

Luka Šarac

 

Tim povodom kontaktirali smo sa Tamarom, koja nam je potvrdila da je na Kosovu, da je na slobodi i da se svi dobro osećaju.

‒ Istina je da smo juče imali manju neprijatnost u Vučitrnu, ali je najvažnije da je sada sve u najboljem redu i da možemo da nastavimo sa snimanjem emisije. Greškom nas je privela policija Kosova i ubrzo smo pušteni. Hvala svima na iskazanoj brizi, kao i Kancelarije za Kosovo i Metohiju na podršci koju su nam pružili.

Pročitajte: Voditeljka Tamara Grujić za "Hello!" - Volela bih da Lenka dobije brata ili sestru

Miša Obradović

 

Neumorni humanitarci nastavljaju sa radom prema predviđenom planu.

‒ Danas smo u Gračanici, a sutra idemo u Gnjilane. Radimo non-stop ‒ poručuje sa terena Tamara Grujić, uz koju su suprug Vuk i ćerka Lenka.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović hellomagazin