Ivana Zečević i Pavle Mensur, zvezde „Kalkanskih krugova“: Ljubav ispred i iza kamera

Ivana Zečević i Pavle Mensur, zvezde „Kalkanskih krugova“: Ljubav ispred i iza kamera

Autor: | 17/04/2021

3

Ivana Zečević i Pavle Mensur, par koji smo proteklih nedelja gledali u seriji „Kalkanski krugovi“ kao Mionu i Bojana, urbane mlade ljude iz dobrostojećih porodica, koji zbog problematičnog društva upadaju u dramatične situacije. Ko je pomislio da Ivana i Pavle pred kamerama deluju više nego uverljivo kao emotivni par, nije se prevario. Poslednje dve godine njih dvoje su u skladnoj vezi, ali o tome nerado govore javno.

Pročitajte: Pavle Mensur - Gledajući roditelje shvatio sam da je gluma jedan krvav poziv

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivana___zecevic

‒ Bio je to jedan od većih testova u našem životu, kako odvojiti privatno i poslovno. Mislim da smo položili. Sa Pavlom nema šale, jer je disciplina na prvom mestu ‒ izjavila je u jednom intervjuu Ivana, govoreći o snimanju zajedničkih scena u „Kalkanskim krugovima“. O glumačkom životu udvoje kratko je dodala:

‒ Sve to ide iz čiste ljubavi. Uživamo. On uči od mene, a ja od njega. Ne bih se žalila na Pavla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pavle Mensur (@pavlemensur)

Iako šturi na rečima, Ivana Zečević i Pavla Mensur na svojim „Instagram“ profilima često objavljuju fotografije koje svedoče o njihovoj ljubavi. U opisu jedne, nastale ispred Srpskog narodnog pozorišta, onog dana kada je mladi glumac dobio „Sterijinu nagradu“, njegova devojka je napisala: “Sterijino pozorje. On najbolji, a ja ponosna.”

Pročitajte: Ljubav prema kameri u genima - Tamara Aleksić i Pavle Mensur u seriji „Pogrešan čovek“

Luka Šarac

 

Dvadesetjednogodišnji Pavle, koji je krenuo stopama svojih roditelja, Irfana Mensura i Srne Lango, važi za jednog od najperspektivnijih glumaca svoje generacije. Mnoge devojke bi rekle i najšarmantnijeg. Fakultet je upisao posle trećeg razreda srednje škole, ali je ubrzo bio prinuđen da pauzira studiranje jer su reditelji počeli da se „otimaju“ za njega. Gledali smo ga u serijama „Pet“, „Švindleri“, „Pogrešan čovek“, kao i u krimi drami „Grupa“, u kojoj su se Ivana i on prvi put našli u zajedničkom kadru, kao Petra i Luka.

Ivana Zečević i Pavle Mensur - Emotivni partneri kako ispred kamera tako i u životu

Luka Šarac

 

U intervjuu koji je nedavno dala za HELLO! Ivana je otkrila da je, osim glume, zanima i muzika:

‒ Završila sam Muzičku gimnaziju, sviram klavir, ali kada je došlo vreme za fakultet, okrenula sam se glumi. Dva puta sam odbijena na Fakultetu dramskih umetnosti, nije bila treća sreća, već četvrta. (smeh) Upisala sam Akademiju umetnosti, koju privodim kraju. Neko vreme bavila sam se hip-hopom, to sam odavno prevazišla. Nije da najavljujem nešto konkretno, ali planiram da se opet angažujem u muzici. Želja mi je da okupim dobar orkestar i osmislim album.

Komentari (3)

Loading
Sofi 11:11 19.04.2021
Odgovori

Decko je lep i talentovan. A ona je sve suprotno od toga. Nije trebalo da popuste ni cetvrti put i prime je na akademiju.

jelka ristic 20:55 19.04.2021
Odgovori

Она ми није оставила неки утисак као глумица. Павле -да

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još