Ljubav prema kameri u genima: Tamara Aleksić i Pavle Mensur u seriji „Pogrešan čovek“

Ljubav prema kameri u genima: Tamara Aleksić i Pavle Mensur u seriji „Pogrešan čovek“

Autor: | 05/09/2018

0

Da su deci glumaca i televizijskih voditelja mesto pred kamerama i u filmu prirodno okruzenje  potvrđuju i ćerka  reditelja Gorana Aleksića i voditeljke Tanje Peternek Aleksić i sin glumaca Irfana Mensura i Srne Lango. Naime, Tamara Aleksić i Pavle Mensur glume u novoj hit seriji "Pogrešan čovek" čijoj su svečanoj projekciji prisustvovali sinoć u Cineplexx-u .

Serija će se prikazivati na Prvoj televiziji “Po koja prati priču samohrane majke šesnaestogodišnje tinejdžerke, koja mora da savlada svoj najveći strah i traumu kako bi se suočila sa davno zaboravljenim ocem njene ćerke, čovekom za kojeg veruje da ju je silovao pre 16 godina. On je sada jedini koji može da spase život njenom detetu.

Novinari iz uvaženih srpskih medijskih kuća imali su priliku da premijerno pogledaju scene iz prve dve epizode serije koja je okupila sjajnu ekipu od preko 50 regionalnih glumaca, među kojima su: Dara Džokić, Petar Benčina, Bojana Stefanović, Marko Nikolić, Gorica Popović, Ivana Roščić, Emir Ćatović, Dora Dimić Rakar, Damir Čuček, Branislav Lečić i mnogi drugi.

Ova drama sigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim

-Ja stvarno verujem da će publika prepoznati, što naš entuzijazam, što univerzalnost ove ljubavne priče, jer je ona stvarno nezavisna i o vremenu, i o prostoru. Ona je duboko dramska, ali istovremeno mislim da se s njom svaki gledalac može poistovetiti. Ja lično volim te velike ljubavne priče koje imaju sretan završetak. A Ivana i Emir tako iskreno, tako tačno i bez rezerve igraju te likove o kojima sam ja maštala proteklih godinu dana, da je meni ponekad pobegla suza u montaži. Zato mislim da i srca naših gledalaca neće ostati ravnodušna, rekla je kreativna producentkinja Jelena Veljača, koja s uzbuđenjem čeka početak emitovanja serije.

I prema mišljenju jednog od glavnih glumaca Petra Benčine, serija ima sve adute da osvoji srca gledalaca

– Ozbiljan rediteljski tim koji čine Dejan Zečević, Slobodan Skerlić, Goran Rukavina, Nebojša Radosavljević Čupko, čine ovu priču uzbudljivom i dinamičnom. S druge strane, to su ljudi s kojima se srećemo često na projektima što nam olakšava i pomaže da sve bude urađeno dobro i lako. Podela uloga je takođe sjajna. Beogradsku porodicu igraju prave legende, Marko Nikolić, Dara Džokić, Gorica Popović, Branislav Lečić, zatim Bojana Stefanović. Takođe i hrvatska ekipa, svi su vrhunski filmski i pozorišni glumci. To su sve fenomealni ljudi, sjajne kolege i sve zajedno miriše na dobro. Radni dani nam počinju veoma rano, Marko je recimo uvek raspoložen i zadužen za dobru atmosferu, dobar vic -rekao je on.

 

Marija Milenković